dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Δημήτρη μόνο και μόνο γι'αυτό.....-1 κάρμα! από μένα -2... κρίμα τη βαρβάτη υπογραφή βρε.... 1 με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Ειστε φανταστικοι! Ειδικα η φωνη... ειναι παλαιας κοπης. 1 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Μπράβο ρε παιδιά. "Ήσυχη" ηχογράφηση αλλά φαίνεται η ποιότητα. Νέστορα ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σαν κιθαρίστα και σαν μουσικό. Ποτέ δεν με διαψεύδεις. Είσαι πάρα πολύ καλός. Η φωνή ... μην τα ξαναλέμε, το θέμα όμως είναι ότι όλη η μπάντα σπέρνει. Μπράβο και πάλι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 άντε πείτε του τα, γιατί μόλις έγραψα εγώ με αποπήρε και κάτι για ξενερουά μούλεγε, ότι τον ειρωνευόμουνα κλπ..... 1 1 με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 εγώ έγραψα και κριτική Εύγε!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, geodimitri είπε Ένα μπράβο κι από μένα Νέστορα, το αυθεντικό κομμάτι δεν το ξέρω αλλά η διασκευή σας είναι πολύ ωραία! Όντως ίσως να ήθελα να βγάζει λίγη ενέργεια παραπάνω κι εγώ αλλά κατά άλλα άψογο!!! Δεν έχεις ακούσει έναν από τους κλασικότερους δίσκους της ροκ; Το Ziggy? InfluenSir!
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ειστε φανταστικοι! Ειδικα η φωνη... ειναι παλαιας κοπης. Thanks, αυτή την έκφραση τη χρησιμοποιεί η μητέρα μου. InfluenSir!
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσο για τους λοιπoύς που είστε φίλοι μου στέλνω το ευχαριστήριο τσεκ στους λογαριασμούς σας. Τhanks. Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2018 από Nestoras 1 InfluenSir!
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Nestoras είπε Δεν έχεις ακούσει έναν από τους κλασικότερους δίσκους της ροκ; Το Ziggy? Με ψήσατε λοιπόν...το βάζω να το ακούσω! 1
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 αργησες κάπου 45 χρόνια.... βάλτο δυνατά 2 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση