Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Clip: https://www.noiz.gr/community/uploads/ Ας βάλω κι' εγώ κάτι να εγκαινιάσω το καινούργιο Νοιζ. View full clip 2 InfluenSir!
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Καλό αλλά "νωχελικό"..... Ίσως λίγη περισσότερη "ενέργεια" από όλους να το "ανέβαζε"! 1
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 ναι...ήταν λίγο laid back... 1 με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Ξαναγράφω την απάντηση που έγραψα στον Dimsonic, καθότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, Να πω πως εμένα η ηχογράφιση (της πρόβας) δεν μ' αρέσει. Οι κιθάρες ακούγονται ξενερουά. Αλλά έχω βαρεθεί να τσακώνομαι με τον ντράμμερ - ηχολήπτη που θεωρεί πως πρέπει ν' ακουγόμαστε ως η μπάντα του Hilton. Αλλά αφού δεν έχω και άλλο δείγμα ... Hammond δεν υπάρχει, απλά ένα C9 simulation. InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ξαναγράφω την απάντηση που έγραψα στον Dimsonic, καθότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, Να πω πως εμένα η ηχογράφιση (της πρόβας) δεν μ' αρέσει. Οι κιθάρες ακούγονται ξενερουά. Αλλά έχω βαρεθεί να τσακώνομαι με τον ντράμμερ - ηχολήπτη που θεωρεί πως πρέπει ν' ακουγόμαστε ως η μπάντα του Hilton. Αλλά αφού δεν έχω και άλλο δείγμα ... Hammond δεν υπάρχει, απλά ένα C9 simulation. την αδικία μου μέσα, έφαγα ένα τέταρτο προσπαθώντας να καταλάβω που πάνε οι απαντήσεις και πού οι παραθέσεις.... Αν δώσεις γκάζι μια χαρά είναι. Και θα έλεγα ότι είναι μια πιό πολιτισμένη έκδοση, αντί της raw power της ορίτζιναλ που μου άρεσε περισσότερο λόγω της προσέγγισης, εκτός από τις ελάχιστες ενστάσεις. Τώρα τα οικογενειακά σας....μεταξύ σας. φυσικά η μπάντα του χίλτον δεν υπάρχει λόγος να παίζει Bowie... Επεξεργασμένο 4 Νοεμβρίου 2018 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι
Satanas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Νεστορα ωραιο και βγαζει feeling..... Μου άρεσε.. 1
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά thanks για τα σχόλια. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε. Έχουν γνώσιν οι φύλακες. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2018 από Nestoras InfluenSir!
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Αν το ακουγε κανεις σε καποιο λαιβ σας,θα επαιρνε σιγουρα το νευρο που,οντως,του λειπει σε ενα βαθμο. Ειστε λαιβ μπαντα,πως να το κανουμε. Απο την αλλη Σερ,ακομα και καποιος που δε σας εχει δει ζωντανα,ακουει μια μπαντα που παιζει πολυ καλα,κομματι δυσκολο σε αποδοση, και μια φωνη-αντε να το ξαναπω για πολλοστη φορα ο ...στης και να γινω κουραστικος- που σκοτωνει. Ομορφα πραματα στο φιναλε. 1
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Ένα μπράβο κι από μένα Νέστορα, το αυθεντικό κομμάτι δεν το ξέρω αλλά η διασκευή σας είναι πολύ ωραία! Όντως ίσως να ήθελα να βγάζει λίγη ενέργεια παραπάνω κι εγώ αλλά κατά άλλα άψογο!!!
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, geodimitri είπε το αυθεντικό κομμάτι δεν το ξέρω Δημήτρη μόνο και μόνο γι'αυτό.....-1 κάρμα! Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου 2018 από cigaret13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση