Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
δες καλύτερα και θα δεις ότι υπάρχουν τάστα :wink: Παρόλα αυτά δεν είναι απάτη του μαγαζιού αλλά της Squier! δες:

http://www.squierguitars.com/products/index.php?partno=0326608500

κοίτα και λίγο καλύτερα την δικιά σου φοτό

Disciples of groove will severely dig Squier's elegantly slinky new Vintage Modified Jazz Bass Fretless' date=' which fuses the warm, expressive voice of an upright with the defined attack of an electric. The no-pickguard, Three-color Sunburst finish is a classic, and the lightweight agathis body is home to a pair of single-coil Duncan DesignedÙ Jazz Bass pickups.[b'] The special one-piece maple neck has a fretless Ebonol fingerboard with white celluloid lines that let you know where you're at![/b] Other features include a four-saddle chrome bridge, and chrome hardware and machine heads.

Δημοσιευμένο

Βρε Λαμπίρη γιατί με στεναχωρείς. Αφού το παραδέχτηκα προηγουμένως ότι έκανα λάθος! :oops: :oops:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο
Βρε Λαμπίρη γιατί με στεναχωρείς. Αφού το παραδέχτηκα προηγουμένως ότι έκανα λάθος! :oops: :oops:

Να με συμπαθάς δεν είχα τέτοια πρόθεση να βοηθήσω ήθελα.

Δημοσιευμένο

Παίδες απο το Musicstore εχω κακη εμπειρια...

Με δουλευε ο πωλητης λεγοντας μου για μια κιθαρα fender οτι και καλα ειναι τελευταιο κοματι και οτι θα καταργηθει ...

Και μετα οταν ρωτησα στην Fender και μου ειπαν οτι δεν ισχυει η πληροφορια αυτη, καταλαβα τι ψευτιες λενε για να πουλησουν...

Ολα αυτα τα δεν ειναι σε stock και το περιμενουμε ειναι μουφιες για να πουλανε.

Εγω δεν τα πιστευω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...