Psyberbass Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 μαγκες χαζευα το site του musicstore και εχασα τη μπαλα.συγκεκριμενα εψαχνα ενα αταστο squier fender jazz το οποιο κανει 299 euro.η παγιδα που ειναι? εχω βρει και στην πολη μου jazz με ταστα στα 300 euro αλλα δε νομιζω οτι ειναι σαν αυτο που σας λεω.γιατι τοσο φθηνα? οσοι εχετε αγορασει τι εχετε να πειτε για την εξυπηρετηση? να και το link:
boukas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 δες καλύτερα και θα δεις ότι υπάρχουν τάστα :wink: Παρόλα αυτά δεν είναι απάτη του μαγαζιού αλλά της Squier! δες: http://www.squierguitars.com/products/index.php?partno=0326608500 κοίτα και λίγο καλύτερα την δικιά σου φοτό "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Ritchie22 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Κατα τη γνώμη μου είναι γραμμες για να βοηθήσουν στο παίξιμο δεν είναι τάστα....
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 παιδια αυτο που λεει ο boukaw7 εχει ταστα μεταλικοτατα και χρωμιομενα :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Gant Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 To musicstore στην Κολωνία είναι από τα μεγαλύτερα καταστήματα στην Ευρώπη. Βεβαίως είναι αξιόπιστο και άμα είδες κάτι που σου αρέσει σε καλή τιμή, γιατί να μην το πάρεις. Τσέκαρε και τη διαθεσιμότητα του μπάσου (αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο). Musical Instrument Digital Interface
boukas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Κατα τη γνώμη μου είναι γραμμες για να βοηθήσουν στο παίξιμο δεν είναι τάστα.... Οπυς σωστά..... Γράψτε λάθος!!! :oops: :oops: :oops: Ωχ καταραμένα χαράματα :lol: :lol: :lol: :lol: Τότε χτύπα το. Το musicstore μια χαρά μαγαζί είναι. Πρόσφατα κάποιος είχε πρόβλημα αλλά μάλλον θα ήταν "τυχερό" του! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Psyberbass Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 guys στην αρχη νομiζα οτι και ο ritchie αλλα στα σπεκς λεει οτι εχει 20 jumbo medium frets.τι παιζει αραγε; σαν οργανακι τι σας λεει;
Thkioups Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ περιμένω απο musicstore ενα Jazz bass Marcus Miller από τα Χριστούγεννα και μου το πάνε μέρα με τη μέρα. ΣΗΜΕΡΑ έμαθα ότι ότι δεν υπάρχει σε stock στο μαγαζί. Το περιμένουν απο τη Fender Γερμανίας η οποία με τη σειρά της το ΔΕΝ το έχει και το περιμένει από Ολλανδία!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O . Η Ολλανδία είναι το κέντρο εισαγωγής της Fender στην Ευρώπη και από εκεί διανέμονται τα είδη στα υπόλοιπα κράτη. Οπότε ζήσε Μάη μου...... Πριν πάρετε ή παραγγείλετε κάτι από Γερμανία, επιβεβαιώστε 100% και επιμόνως οτι είναι in stock και καινούριο (όχι demo). P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
Psyberbass Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 φιλε μου σε καταλαβαινω αλλα οταν ερθει το εργαλειο που παρηγγειλες θα τα ξεχασεις ολα .θα τσεκαρω αν υπαρχει σε stock
Satch21 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Να προσθέσω για το Musicstore ότι είναι από τα λίγα καταστήματα του εξωτερικού που προσφέρουν αντικαταβολή.Όσες αγορές έκανα αφού βέβαια είχα τα χρήματα σε μετρητά επέλεξα την αντικαταβολή η οποία για Ελλάδα είναι +13 euros.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση