dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Λάθος τα είπα? εσύ τα είπες... εγώ τα κατάλαβα? 1 με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε εσύ τα είπες... εγώ τα κατάλαβα? για γέλια είναι....? (μπλέξαμε τα τέτοια μας...) με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 στα αδιάβαστα μου βγάζει ο 2 κλιψ του Αβραμίδη και του JJ... το ένα το χτυπάω και το βλέπω. Στο άλλο ακόμα τρώω πόρτα... 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πιστεύω πάντως ότι όταν το συνηθίσουμε και γίνουν κάποιες προσθήκες/μετατροπές θα είναι σούπερ. Ακόμα ψαχνόμαστε όλοι (ίσως και ο Yameth). 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Στο άλλο ακόμα τρώω πόρτα... Ρε μπας και μας έχει αποκλείσει ο JJ? Επεξεργασμένο 30 Οκτωβρίου 2018 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ πιστεύω πάντως ότι όταν το συνηθίσουμε και γίνουν κάποιες προσθήκες/μετατροπές θα είναι σούπερ. Ακόμα ψαχνόμαστε όλοι (ίσως και ο Yameth). ναι βρε....λεω τον πόνο μου κάνοντας troubleshooting τη νέα πλατφόρμα. Δεν είμαι γκρινιάρης, απλά σήμερα έκατσα μέσα και παιδεύομαι με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε μπας και μας έχει αποκλείσει ο JJ? ευτυχώς προλάβαμε και το ακούσαμε. με σήμα το μπιφτέκι
LDG Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Μεγιά ! Καλή επανέναρξη ! Θέλω να παρατηρήσω κάτι , ενώ έλαβα νέα απάντηση σε θέμα που έχω ανοίξει ,δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο προφίλ μου όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Ευχαριστώ.
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, LDG είπε Μεγιά ! Καλή επανέναρξη ! Θέλω να παρατηρήσω κάτι , ενώ έλαβα νέα απάντηση σε θέμα που έχω ανοίξει ,δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο προφίλ μου όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Ευχαριστώ. Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
TamTam Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λάκη, κι εγώ παρομοίως... επέλεξα να παρακολουθώ τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει καμία απ' όσες ακολούθησαν το προηγούμενο σχόλιό μου. Επεξεργασμένο 30 Οκτωβρίου 2018 από Tamtam
TamTam Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, LK είπε Πολύ ωραίο! Δεν καταλαβαίνω τίποτα . To μόνο moderation που μπορώ να κάνω αν μαλώνετε θα είναι να σας σβηνω από το FB. Εγώ πάντως βρήκα το νέο τρεντ που θα λανσάρω: "Sad" . (αφτό που οι νεολαίοι λένε "κλαίω!") 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση