Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 Καθάρισα το feed να δείχνει μόνο περιεχόμενο και πατώντας το, να πηγαίνεις κατευθείαν στην νέα απάντηση απο την τελευταία σου επίσκεψη. Σίγουρα δείχνει μόνο το ζουμί έτσι. Live and let Live.
k_design Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, yameth είπε Καθάρισα το feed να δείχνει μόνο περιεχόμενο και πατώντας το, να πηγαίνεις κατευθείαν στην νέα απάντηση απο την τελευταία σου επίσκεψη. Σίγουρα δείχνει μόνο το ζουμί έτσι. Τώρα είναι τέλειο ! Ευχαριστούμε
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι καναδυο μερες που στα αδιαβαστα θεματα (στη ροη που εχω ρυθμισει), μου βγαζει ολα τα αδιαβαστα ποστ σε ενα θεμα. Πριν εβγαζε ενα και επελεγα εγω πατωντας να παω στο πρωτο αδιαβαστο. Ετσι γεμιζει η σελιδα με αδιαβαστα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Δεν το κατάλαβα αυτό. Live and let Live.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεχρι πριν, οταν παρακολουθουσα ενα θεμα και εμπαινα την επομενη μερα, αν το θεμα ειχε 5 νεα ποστ, στη σελιδα με τα αδιαβαστα μου εβγαζε ενα λινκ. (και παταγα εγω την τελιτσα και πηγαινα στο πρωτο αδιαβαστο) Τωρα μου βγαζει 5. Ενα για καθε νεο ποστ. Επεξεργασμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 OK το κοιτάζω. 1 Live and let Live.
vagelism Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 εμενα γιατι το σαιτ δουλευει αψογα απο την 1η μερα που ανεβηκε? Επειδη μπαινω απο PC. και οχι απο κινητο?
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vagelism είπε εμενα γιατι το σαιτ δουλευει αψογα απο την 1η μερα που ανεβηκε? Επειδη μπαινω απο PC. και οχι απο κινητο? Να διευκρινίσω, για PC μιλαω κι εγω. Επεξεργασμένο 17 Φεβρουαρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Μετά απο πολύ χρήσιμη κουβεντούλα με τον φίλο μου τον Κώστα και τη σχετική μελέτη εκ μέρους μου, νομίζω πως το What's new έγινε αυτό που πρέπει. Να ενημερώνει για ότι νέο τρέχει σε όλους τους τομείς της σελίδας, χωρίς να δημιουργείται άσκοπος 'θόρυβος" με επαναλαμβανόμενα ποστ. Ετσι λογικά για τα μέλη που επισκέπτονται καθημερινά θα εξυπηρετεί σαν πρώτη σελίδα επίσκεψης. 1 1 Live and let Live.
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πείραξες και κάτι άλλο και τώρα αντί να με βγάζει στο πρώτο μη αναγνωσμένο με βγάζει στο πρώτο ποστ κάθε θρεντ. Edit: άκυρο, αυτό συμβαίνει όταν πατάω σε θέμα με όχι νέες απαντήσεις. Νομίζω προτιμούσα το προηγούμενο αλλά anyway, συνήθεια είναι Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου 2019 από VangelisV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση