Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2018 Guru Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2018 Ξαφνικά γύρισαν όλα από Ελληνικά σε Αγγλικά.
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2018 30 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Ξαφνικά γύρισαν όλα από Ελληνικά σε Αγγλικά. Manolis Xnarakis is absolutely right. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 Ένα ερώτημα και μια παρατήρηση. Ερώτημα: Υπάρχει κάπου που μπορώ να βρίσκω τα θρεντς με χρονική σειρά εμφάνισης ποστ (δλδ πρώτο το θρεντ με την πιο πρόσφατη απάντηση, δεύτερο το θρεντ με τη δεύτερη πιο πρόσφατη απάντηση κτλ) με επιλογή "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" ή κάτι τέτοιο ώστε να μην βλέπω πέντε θρεντς μόνο; Σαν το Feed αλλά για θρεντς όχι για ποστς και αντιδράσεις. Π.χ. http://www.tdpri.com/ Παρατήρηση: Στο mobile version είναι λίγο ενοχλητικό να πρέπει να περάσεις δύο σελίδες our picks και βίντεο για να φτάσεις στα ποστς. Δεν γίνεται να μπουν τα ποστς πρώτα; Ευχαριστώ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς να δημιουργήσεις ένα feed όπως εσυ το επιθυμείς στo Feed > Δικά μου > Δημιουργία νέας ροής. Στην πρώτη σελίδα ανέβηκαν τα post πάνω απο τα Video, οπότε δεν θα υπάρχει "δεύτερη σελίδα" για να τα φτάσεις πλέον αλλά το feed ίσως είναι πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση στο mobile. Live and let Live.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Εχω και εγω μια ερωτηση που με βασανιζει. Που να παταω ωστε να διαβαζω το τελευταιο αδιαβαστο μυνημα σε ενα θεμα; Πρώην VARTANIS
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Vartanis είπε Εχω και εγω μια ερωτηση που με βασανιζει. Που να παταω ωστε να διαβαζω το τελευταιο αδιαβαστο μυνημα σε ενα θεμα; .......... 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγνωμη αλλα σε μενα δεν υπαρχει αυτη η τελεια. Αρα κατι μου λειπει. Επεξεργασμένο 17 Ιανουαρίου 2019 από Vartanis Πρώην VARTANIS
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Η παρουσα μορφη της πρωτης σελιδας, στο κινητο οπου την βλεπω, δεν ειναι καθολου πρακτικη καθως τα τελευταια θεματα εξαφανιστηκαν, ενω θα επρεπε να ειναι "βιτρινα". 2 Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 OP Administrator Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2019 Η βιτρίνα στις κινητές συσκευές είναι το feed και γι αυτό υπάρχει και ειδικό κουμπί. Είναι πιο εύχρηστο μόλις το στήσεις ανάλογα και καταλάβεις την λειτουργία του αν και δεν χρειάζεται μιας και σου δείχνει τα πάντα. Χμ... και σόρι για το "συμπυκνωμένα", το διορθώνω άμεσα σε συμπτυγμένα. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση