dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 βλέπω ότι κάποια μέλη κατάφεραν και έχουν στην υπογραφή τους το προφιλ τους στο soundcloud κάτι που το θεωρώ πολύ βολικό καθώς με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει και να έχει πρόσβαση στο υλικό που ενδέχεται να υπάρχει εκεί. Προσπαθώ να το βάλω στην υπογραφή μου αλλά παίρνω μηνύματα λάθους. Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να γίνει αυτό? με σήμα το μπιφτέκι
Zanxion Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, dimsonic είπε βλέπω ότι κάποια μέλη κατάφεραν και έχουν στην υπογραφή τους το προφιλ τους στο soundcloud κάτι που το θεωρώ πολύ βολικό καθώς με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει και να έχει πρόσβαση στο υλικό που ενδέχεται να υπάρχει εκεί. Προσπαθώ να το βάλω στην υπογραφή μου αλλά παίρνω μηνύματα λάθους. Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να γίνει αυτό? Το είδα κι εγώ. Στην αρχή το πέρασα για ολόκληρα ποστς μέχρι να πάρω χαμπάρι πως ήταν υπογραφές. (δες άλλο νήμα που η υπογραφή του ΟΡ πιάνει το μισό νήμα) Καλό να διαφημίζεσαι αλλά υπερβολικό να το κοπανάς τόσο πολύ και συνέχεια (ανευ κακίας, πονηρού, κλπ. just saying)
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 μα δεν μπαινει ουτε σαν λινκ. Επισης υπαρχουν πολλα κλιπς που ειναι θαμενα μεσα σε νηματα. Προσωπικα θα ηθελα να εχω αμεση πρόσβαση στις μουσικες μελων με τους οποιους συζητω εδω και πολλες φορες δεν μπαινω στην διαδικασία να τους ψαξω. πχ το μελος geodimitri ήξερα ένα δυο κομματια. Βλεποντας το λινκ ακουσα κι αλλα... με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Επανέρχομαι. Να ρωτήσω κάτι; Είπατε επιλέξατε το "Ακολουθήστε" (δειτε φωτο) και παρόλα αυτά ΔΕΝ πήρατε ενημέρωση (στο θέμα που ακολουθείτε, για τις απαντήσεις που ακολούθησαν τη δική σας; ) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Επίσης, τσεκάρατε τα κουτάκια στην φόρμα ; (δες φωτο 2) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Πάντως αυτό έχει λίγο πλάκα στο activity. Μου βγαίνει λίγο ποιητικό. " O cos_dr απάντησε στου cos_dr το θέμα, και ότι φταιν' οι Γερμανοί είναι μεγάλο ψέμα......." χαχαχαχαχαχααχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 OP Administrator Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, dimsonic είπε βλέπω ότι κάποια μέλη κατάφεραν και έχουν στην υπογραφή τους το προφιλ τους στο soundcloud κάτι που το θεωρώ πολύ βολικό καθώς με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να βρει και να έχει πρόσβαση στο υλικό που ενδέχεται να υπάρχει εκεί. Προσπαθώ να το βάλω στην υπογραφή μου αλλά παίρνω μηνύματα λάθους. Υπάρχει κάποιος σωστός τρόπος να γίνει αυτό? Οι μεγάλες υπογραφές ενοχλούν στην συζήτηση και δεν ενθαρρύνονται. Οσες βλέπεις τώρα είναι υπόλοιπα απο το παλιό που δεν φαίνονταν με αυτό τον τρόπο και τώρα ξεδιπλώθηκαν. Δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης τέτοιας υπογραφής και θα πρέπει να κατεβούν όσες υπάρχουν. Για το λινκ στο Soundcloud ή Facebook κλπ υπάρχει ειδική θέση σε εμφανές σημείο μέσα στο προφίλ του καθενός, αρκεί να το συμπληρώνει. Live and let Live.
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Ασχετο. Πώς βάζουμε ένα video από το youtube π.χ , αλλά embedded , όχι σαν URL link? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, LK είπε Ασχετο. Πώς βάζουμε ένα video από το youtube π.χ , αλλά embedded , όχι σαν URL link? Πέτα χύμα το url link κι έγινε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση