Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Tamtam είπε Λάκη, κι εγώ παρομοίως... επέλεξα να παρακολουθώ τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει καμία απ' όσες ακολούθησαν το προηγούμενο σχόλιό μου. Παιδιά και εγω ψάχνομαι. Φαντάζομαι ολοι θα κανουμε beta test τον επομενο καιρό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
otto## Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Παρατήρησα επίσης ότι ο αριθμός των αναρτήσεών μου ειναι ξαφνικά μεγαλύτερος κατά περίπου 100. Μήπως να το κοιτάξετε, δε θέλω να λέω πολλά
Holystone Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Παιδια, κανενα Manual παιζει; Εχω χασει την μπαλα!!! (Η συνηθεια ειναι κακο πραμα!!!) 2 Your Ear Rulez!
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 τόσοι αυτοματισμοί εδώ μέσα, θες να το γυρίσουμε στο manual τώρα? με σήμα το μπιφτέκι
Zanxion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, otto## είπε Παρατήρησα επίσης ότι ο αριθμός των αναρτήσεών μου ειναι ξαφνικά μεγαλύτερος κατά περίπου 100. Μήπως να το κοιτάξετε, δε θέλω να λέω πολλά Αυγατίσανε! Γούρι είναι, γούρι! (Άσχετο αλλά μόλις πρόσεξα πως το αυγά αλλά και το αβγά είναι ορθογραφικά σωστά! Ωωωω!!!) 1
lgbesios Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Μεγια το κουστούμ αφεντικό …like rust never sleeps
otto## Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Με λίγα λόγια, το update καλυτέρεψε τι? Όχι ότι δε μου αρέσει, αλλά πέραν των τυχών τεχνικών θεμάτων και του εκσυγχρονισμού, υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο περιεχόμενο ή στις ευκολίες. Ίσως έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω βέβαια.
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι με ευχαρίστησε κάποιος για κριτική σε κομμάτι του που απάντησα πριν 20 μήνες. Το πρόβλημα είναι είναι ότι μου απάντησε πριν 20 μήνες... με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Eίδα το συστημα των clips. Το βρίσκω πολύ καλό ως λογική δημοσίευσης που μπαίνει μετά και στο profile οπου θα υπάρχουν οργανωμένα και κριτικές μαζι με την περιγραφή. Ισως μπορει να βελτιωθεί και καλύτερα, για κάποιον π.,χ. που μετα απο μια κριτική γιατι ο ρόλος των Clip ήταν παραδοσιακά και για να επιφέρει βελτιώσεις απο κριτικές που θα ακολουθήσει ο OP και πως αυτές θα παρατίθονται. Ωραίο όμως πάντως. Προσωπικά βρισκω ωραίο και χρήσιμο το σύστημα το καινούργιο και τα αντιστοιχα notifications. μιαχαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 το πρόβλημα όμως είναι ότι ήδη υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη από κλιπς που είναι αδύνατον μάλλον να κατανεμηθούν σωστά στα προφιλ των μελών. Ποιός θα το κάνει άλλωστε.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση