cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το start ανοίγει νέο θέμα. Απλά αν είναι clip θα πάει στα clips. Εντωμεταξύ, η παράθεση κατέβηκε κάτω, και από συνήθεια, πήγα να πατήσω αναφορά ανάρτησης που έμεινε επάνω. Ναι, θα παει στα κλιπς αλλά θα πάει και στα clips στην προβολή δραστηριότητας λογικα στο προφιλ Έλεγα μήπως δεν ξαναμπαινει θέμα, γιατι π.χ. αμα θελω να προσθέσω στα clips της δραστηριότητας μου κάτι παλαιότερο και μπει ξανά thread που υπάρχει από παλιότερα.............................. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
gvour Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Μεγειες! Λιγο συνηθεια θελει και ολα κομπλε.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Εχω μπερδεψει τα μπούτια μου σε πρωτη φαση. Το παλευω. Πρώην VARTANIS
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, cos_dr είπε αμα θελω να προσθέσω στα clips της δραστηριότητας μου κάτι παλαιότερο Έχω την εντύπωση, ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με mass transfer και όχι χειροκίνητα. Αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 για την ώρα πάντως βλέπω το όλο interface με τα posts να καταλαμβάνει πολύ φαρδιά έκταση, δηλαδή από αριστερά προς τα δεξιά κάπου χάνει το μάτι τη σειρά. Επίσης είναι πολύ αραιό. Εκτός του ότι υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα σε γραμμές με αυτόματο wrap υπάρχει και ακόμα περισσότερο με το newline(enter) Σαν να είναι πολύ αντιοικονομικό. Πρέπει συνέχεια να σκρολάρεις με σήμα το μπιφτέκι
captain-iglo Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Μου αρέσει πολύ το καινούριο interface. Ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμνο είναι σαφώς καλύτερο, αλλά νομίζω γενικά πως είναι η καλύτερη εκδοχή απ' όσες(3 αλλαγές νομίζω θυμάμαι όσο είμαι μέλος) του φόρουμ. Καταπληκτικό.. Minimal, χωρίς αχρείαστη "πληροφορία", με ωραία δομή, σωστή χρήση χρωμάτων. Μου φαίνεται και πολύ ξεκούραστο στην περιήγηση, ειδικά συγκριτικά με το παλιό. Μπράβο. Τρομερή δουλειά ειλικρινά.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Αυτο τωρα που μου βγηκε οταν πατησα να δω το θεμα του jazzjoker τι ειναι ? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αυτο τωρα που μου βγηκε οταν πατησα να δω το θεμα του jazzjoker τι ειναι ? μου βγήκε και μένα (αφού το είδα και απάντησα) με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως κάτι παίζει με τα clips (κριτικές?) στο μενού του φόρουμε πχ στα clips το κομμάτι του jazzjoker δεν εμφανίζεται Εμφανίζεται όμως στο αδιάβαστα και εκεί βγαίνει η απαγόρευση Επεξεργασμένο 30 Οκτωβρίου 2018 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση