costas1980 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου προτείνει δυο ηχεία για home studio αυτοενοισχ/να που να βγάζουν εναν καθος πρέπει ήχο, δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό ευχαριστώ!
gvour Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Θα βρεθουν σιγουρα ανθρωποι να σου δωσουν αξιοπιστες προτασεις. Δωσε ομως και το ποσο που θες να κινηθεις για να ξερουν τι να προτεινουν.
gvour Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτα τα χρηματα-γυρω στα 200 το ζευγος-τα JBL 305 ειναι νομιζω πολυ καλη περιπτωση. Τα πηρα προσφατα με προτροπη του npap και η διαφορα σε σχεση με οσα ειχα παλαιοτερα-μιλαμε για αυτη την κατηγορια 150 με 200-ειναι τεραστια. Τσεκαρε τα αν θελεις.
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτα τα χρηματα-γυρω στα 200 το ζευγος-τα JBL 305 ειναι νομιζω πολυ καλη περιπτωση. Τα πηρα προσφατα με προτροπη του npap και η διαφορα σε σχεση με οσα ειχα παλαιοτερα-μιλαμε για αυτη την κατηγορια 150 με 200-ειναι τεραστια. Τσεκαρε τα αν θελεις. πέσανε, μπράβο, τα είχα παρει παραπάνω πριν 3-4 χρόνια. Και εγώ αυτά έχω και δεν τα αλλάζω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση