oldetoteros Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Οπότε υπομονή, σε 1-2 εβδομάδες θα μου έρθει!!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ερώτηση 1η- Πριν κάνω download το 9,5, πρέπει να απεγκαταστήσω το 5ντάρι και το 6ξάρι LE μαζί με τους φακέλους που υπάρχουν στα προγράμματα (86) ? Το ρωτάω γιατί έχω κάτι μισοτελειωμένες δουλειές στο 5ντάρι. 2η- Σε 10 μέρες περίπου θα μου έρθει και το usb e-licencer, ποια είναι η χρήση του? Ευχαριστώ. 1. Εαν δεν είναι πειρατικά μην τα απεγκαταστήσεις. Αστα ως έχουν με τα αρχεία. Θα σε κατευθύνει ο οδηγός εγκατάστασης που θα τα δει. Την προσφορά αναβάθμισης πήρες; 2. Το USB stick όπως είπαν τα παιδιά είναι το κλειδί. Χωρίς αυτό δεν ενεργοποιείται το πρόγραμμα. Θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο κάθε φορά (ή μόνιμα) που ανοίγεις το Cubase. Παράλληλα αν έχεις δεύτερο υπολογιστή θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε εκείνον αλλά μόνο εναλλάξ και όχι ταυτόχρονα. Live and let Live.
oldetoteros Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και ιδιαιτέρως για πιο λεπτομερή απάντηση του yaneth. Ναι, προσφορά αναβάθμισης είναι, και η αναβάθμιση έγινε από το 6αρι LE, για το οποίο έχω κωδικό στην steinberg, to 5νταρι το κατέβασε ένας φίλος δεν ξέρω από που, ομως δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Με βάση την απάντηση σου yameth, απεγκαθιστώ το 5νταρι κρατώ το εξάρι και μετά downlowd το 9.5 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση