xilokopos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 γεια σας παιδια.έχω κατεβασει κατι συναυλιες σε μορφη divx κ θελω να τι μετατρεψω ωστε να παιζονται κ στο dvd player.ξερετε καποιο προγραμμα π να το κανει αυτο κ να μην θελει λεφτα; α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
xilokopos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 καποιος ρε παιδια;; :( :cry: α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
wasted Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Χωρίς λεφτά μόνο στην παρανομία. Nero δεν έχεις; Empty Rooms
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Guru Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 κοίτα εδώ...σίγουρα θα βρεις κάτι να σου κάνει τη δουλειά σου... http://www.videohelp.com/tools.php?convert=DivX+to+DVD&search2=Search+ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
xilokopos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Στο nero δεν βρηκα κατι εκτος αν ειμαι πολυ τρομπας!ευχαριστω npap α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να
wasted Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Στο nero δεν βρηκα κατι εκτος αν ειμαι πολυ τρομπας!ευχαριστω npap Nero Vision - Make DVD Empty Rooms
taskor Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 ''Winavi video converter'' και...θα με θυμηθεις 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση