Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 μα το είπα πιό πάνω... χρειάζεται κι αυτό όμως... Αφού ξέρω κιθάρα τι να το κάνω;
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Αφού ξέρω κιθάρα τι να το κάνω; αα..ξέρεις... νόμισα... ::) με σήμα το μπιφτέκι
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 αα..ξέρεις... νόμισα... ::) Χαχαχαχαχαχαχαχα αλλιώς δεν θα άρχιζα μπάντα ούτε και θα είχα καρτες ήχου ή πέννες που γράφω στις πληροφορίες.
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 αλλιώς δεν θα είχα πέννες που γράφω στις πληροφορίες. Καλά πένες έχω κι εγώ σήμερα και ας μην ξέρω κιθάρα. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 μπορώ να δοκιμάσω τις πέννες σου? με σήμα το μπιφτέκι
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 - Ηλεκτρικες τις βασικες 1 fender strat 1 fender tele 1 gibson les paul 1 prs 1 με piezo system (μπορει να ειναι μια απο τις πιο πανω) 1 midi guitar (αν μπορεις να παιξεις βεβαια - εγω πχ δεν μπορω, αλλα το αντιμετωπιζω) για οταν σου ζητησουν κατι διαφορετικο .... Δηλ υπάρχει session κιθαρίστας στην Ελλάδα που έχει όλα αυτά ή δεν υπάρχουν session κιθαρίστες στην Ελλάδα? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δηλ υπάρχει session κιθαρίστας στην Ελλάδα που έχει όλα αυτά ή δεν υπάρχουν session κιθαρίστες στην Ελλάδα? ;D Εγώ πάντως δεν είμαι σεσσιον και έχω πιο πολλά. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως δεν είμαι σεσσιον και έχω πιο πολλά. :) Μidi guitar δεν έχεις.... ;) (ούτε piezzo νομίζω...). Και μιλάμε για τώρα, όχι για τι έχεις αγοράσει και πουλήσει όλη σου τη ζωή...Προφανώς και δεν είσαι session μουσικός...μπουζουκτσής είσαι!!!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2018 ρε παιδιά να ρωτήσω.... αυτές οι jazz πέννες κάνουν δουλειά? https://www.jimdunlop.com/product/47p2n-7-10137-03525-6.do γιατί νόμιζα ότι έπαιζα jazz (τουλάχιστον έτσι λέει ο Φώτης και έχω αρχίσει να το πιστεύω), αλλά μήπως γίνω καλύτερος αν πάρω μια τέτοια? με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση