Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Χαιρετώ. Ένα αντίο στην άνοιξη με κάτι που θέλει να μοιάσει σε jazz αλλά ξεφεύγει προς άλλες περιοχές :P
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 ...αν μου επιτρέπεται και επιτρέπετε... Θα το βάπτιζα "5η εποχή" Vivaldi feat. Claude Debussy. Διαμαντάκι !!!! www.sonicspace.gr
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 ...αν μου επιτρέπεται και επιτρέπετε... Θα το βάπτιζα "5η εποχή" Vivaldi feat. Claude Debussy. Διαμαντάκι !!!! Αδερφέ καλημέρα. Σε ευχαριστώ αλλά το τερμάτισες :P
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Πολυ ωραιο, το απολαυσα με μερικες γουλιες καφε και ενα τσιγαρο εξω στη βεραντα. Ανεβασε κι αλλα!! Mesa/Boogie & Strato
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Πολυ ωραιο, το απολαυσα με μερικες γουλιες καφε και ενα τσιγαρο εξω στη βεραντα. Ανεβασε κι αλλα!! Τον τελευταίο μήνα μόνο ανεβάζω,τα έχω *πρήξει* τα παιδιά εδώ στο forum ;D
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Τον τελευταίο μήνα μόνο ανεβάζω,τα έχω *πρήξει* τα παιδιά εδώ στο forum ;D Έ ανέβασε τα και στο Soundcloud νά'ναι μαζεμένα και συμαζεμένα... Τυχαίνει να ξέρω ότι έχεις λογαριασμό εκεί! :laugh: Ωραίο κομμάτι!
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Έ ανέβασε τα και στο Soundcloud νά'ναι μαζεμένα και συμαζεμένα... Τυχαίνει να ξέρω ότι έχεις λογαριασμό εκεί! :laugh: Ωραίο κομμάτι! Όβερ,θα προσπαθήσω να τα ανεβάσω σήμερα,απλά είχα δει ότι έχει limit στο upload και με τον ρυθμό που ανεβάζω θα το φάω όλο στο τέλος ;D.
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Όβερ,θα προσπαθήσω να τα ανεβάσω σήμερα,απλά είχα δει ότι έχει limit στο upload και με τον ρυθμό που ανεβάζω θα το φάω όλο στο τέλος ;D. 3h upload time for free.... ::) Θα τις εξαντλήσεις βρε θηρίο....; :o
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Διαμαντάκι !!!! Eτσι ακριβως. Του λογου μου παλι,μου ηρθε στο νου η φωνη του Βαν Μορισον να τραγουδαει απο πανω. τα έχω *πρήξει* τα παιδιά εδώ στο forum ;D Λαθος. Να ανεβαζεις γιατι γραφεις ωραια και γουσταρουμε.
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2018 Eτσι ακριβως. Του λογου μου παλι,μου ηρθε στο νου η φωνη του Βαν Μορισον να τραγουδαει απο πανω. Λαθος. Να ανεβαζεις γιατι γραφεις ωραια και γουσταρουμε. <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση