g.avram Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2018 George Avramidis - Voyager Album - FREE DOWNLOAD [cloudset] [/cloudset]
bluesbrain Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Όμορφος δίσκος, έπαιξε από την αρχή ως το τέλος αβίαστα χωρίς διακοπή και μου έφτιαξε το πρωινό :) Μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τους μουσικούς που έπαιξαν στο δίσκο, ευχαριστώ :)
g.avram Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Όμορφος δίσκος, έπαιξε από την αρχή ως το τέλος αβίαστα χωρίς διακοπή και μου έφτιαξε το πρωινό :) Μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τους μουσικούς που έπαιξαν στο δίσκο, ευχαριστώ :) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Drums: Pavlos Pavlidis Bass: Traianos Albanoudis Guitar: Alex Papoulidis Keyboards: Tasos Korkovelos Trumpet: George Avramidis Alto Saxophone: James Wylie Percussion: Eddie Spaapen Special guests: Vocals on “Fire Into Stone” by Alexandra Sieti Trombone on “The Corruptor” and “Shiver In The Dark” by Michalis Karanikos Baritone Saxophone on “The Corruptor” and “Shiver In The Dark” by Nikos Diminakis Produced, Engineered and Mixed by Tasos Korkovelos Mastered by Apostolos Siopis All music by George Avramidis and Tasos Korkovelos, except “Voyager” and “Fire Into Stone” by George Avramidis, and “Intro” by Tasos Korkovelos Lyrics on “Fire Into Stone” by Labrini Grigoriadou Artwork by Achilleas Mess Back cover photograph by Antonis Zafeiropoulos
loucas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Γιώργο συγχαρητήρια. Απο τους δϊσκους που σπανϊζουν στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορουσες να δώσεις λιγες νοτες σε κανα δυό συνθέσεις που σκεφτόμουν. Αλήθεια flugehorn παϊζεις?
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Δηλωνω φαν. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
g.avram Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Γιώργο συγχαρητήρια. Απο τους δϊσκους που σπανϊζουν στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορουσες να δώσεις λιγες νοτες σε κανα δυό συνθέσεις που σκεφτόμουν. Αλήθεια flugehorn παϊζεις? Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια! Η αληθεια ειναι πως δεν τρελαινομαι για το φλικορνο. Προτιμω τον smooth ηχο της τρομπετας. Αν θες στειλε στην σελιδα μου https://www.facebook.com/George-Avramidis-Music-596578130353805/
argytar Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2018 Thank you George! Αν και έχω την τιμή να τα έχω στην ορίτζιναλ μορφή τους! 2 cds μόνιμα μεςα στο αυτοκίνητο για eazy access. Είμαι σίγουρος από αυτά που ήκουσα ότι το τρίτο album να είναι στο ίδιο υψηλό level my friend. Αναμένουμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
g.avram Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2018 Thank you George! Αν και έχω την τιμή να τα έχω στην ορίτζιναλ μορφή τους! 2 cds μόνιμα μεςα στο αυτοκίνητο για eazy access. Είμαι σίγουρος από αυτά που ήκουσα ότι το τρίτο album να είναι στο ίδιο υψηλό level my friend. Αναμένουμε! Eυχαριστω πολυ συναδελφε! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση