ChRiS82 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Μεταξύ σοβαρού ένα αστειάκι: ξέρω κάτι κινέζικα κασετόφωνα που μαγνητοφωνούν σε κασέτες. πάρε ένα τέτοιο και μην σπας το κεφάλι σου με τα καλώδια :lol: (αστειεύομαι).την πρόταση μου στην έδωσα πιο πάνω. http://chris82.co.nr
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 εκτος των αλλων τυχαινει να εχω και εγω το αρμονιο σου.παρε αυτο που σου λινκαρω παρακατω,το οποιο ειναι φτηνο και αξιοπιστο και κανε την δουλεια σου!! πιανει μια θυρα usb και λειτουργει μια χαρα! βεβαια υπαρχει και η λυση audio recording που ανεφεαν τα παιδια πιο πανω αλλα δεν βλεπω τον λογο 1.να μην εκμεταλλευτεις το midi editing που προσφερει μεταξυ αλλων και το cubase 2. να φορτωνεις audio τον υπολογιστη αφου μπορεις να το κανεις midi 3.να αποφυγεις το σβησε-γραψε σε περιπτωση λαθους , αφου καποιοι σοφοι ανθρωποι επινοησαν την m.i.d.i. διασυνδεση!! my 2 cents :wink: http://www.m-audio.com/products/en_us/Uno-main.html Mesa/Boogie & Strato
boukas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Βασικά πιο πριν του πρότεινα παρόμοια λύση και στα 30e αλλά τα βρήκε ακριβά οπότε γιαυτό του πρότεινα την audio λύση "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
ki8aras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Όλα τα PC έχουν midi στην κάρτα ήχου τους. Απλά για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο το οποίο είναι φτηνό' date=' συνδέεται εκεί που συνδέεις το Joystick για τα παιχνίδια και σου δίνει 1 midi in - 1 midi out. Ακόμα και τα PC που έχουν onboard την κάρτα ήχου έχουν την θύρα που συνδέεις το Joystick για τα παιχνίδια. Έχω 2 τέτοια καλώδια από παλία που δεν είχα πολλές απαιτήσεις (τώρα έχω το midex8 της Steinberg 8 in - 8 out) στείλε PM να σου χαρίσω το ένα.[/quote'] Χαιρετω την παρεα. Εχω το παραπανω καλωδιο,η μητρικη μου ομως δεν εχει εισοδο μιντι. Με μια καρτα φτηνη με MPU-401 port οπως αυτη http://cgi.ebay.com/C-Media-5-1-Channel-PCI-Sound-Card-for-5-1-Speakers_W0QQitemZ330088500603QQihZ014QQcategoryZ44982QQcmdZViewItem θα κανω δουλεια? Eυχαριστω για οποια απαντηση :wink:
boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή θες να πεις ότι όταν συνδέεις το καλώδιο στην υποδοχή του joystic δεν δουλεύει; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
ki8aras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή θες να πεις ότι όταν συνδέεις το καλώδιο στην υποδοχή του joystic δεν δουλεύει; Δεν εχει η μητρικη μου port για joystick-midi me 15 pins οπως το καλωδιο,μονο αλλες πιο μεγαλες η πο μικρες.Γι 'αυτο λεω να παρω την καρτα ηχου αυτη :?
mageiras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα η κάρτα ήχου μου δεν έχεi θύρα ρε παιδιά για joystickΟυτε η onboard ούτε η κανονική. Πώς γίνετε αυτό?? Η motherboard μου είναι τελευταίας τεχνολογίας' date=' και η κανονική κάρτα ήχου μου είναι creative sb audigy4[/quote'] Ε δεν πάνε καλά εκεί στην Creative, η απλή Audigy 4 δεν έχει πια MIDI; Εντάξει είπαμε ζήτω το 7.1 αλλά όχι και έτσι... Από screenshots που είδα φαίνεται να έχεις δίκιο, πουθενά MIDI... Αλλά οι onboard συνήθως έχουν θύρα joystick (μοιάζει στο σχήμα με τη θύρα SVGA της οθόνης), είσαι σίγουρος; Ποιά motherboard έχεις; Γιατί αν η onboard έχει MIDI μέσω joystick τότε το καλώδιο του lampiri είναι αυτό που θες.
georgnik Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα σας! Εχω ενα Interface της Edirol για μετατροπη απο MIDI to USB... Δε το χρειαζομαι και το πουλαω 25 ευρω σε ποιον ενδιαφερεται...
michailovits Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Ε δεν πάνε καλά εκεί στην Creative, η απλή Audigy 4 δεν έχει πια MIDI; Εντάξει είπαμε ζήτω το 7.1 αλλά όχι και έτσι... Από screenshots που είδα φαίνεται να έχεις δίκιο, πουθενά MIDI... Αλλά οι onboard συνήθως έχουν θύρα joystick (μοιάζει στο σχήμα με τη θύρα SVGA της οθόνης), είσαι σίγουρος; Ποιά motherboard έχεις; Γιατί αν η onboard έχει MIDI μέσω joystick τότε το καλώδιο του lampiri είναι αυτό που θες. ................................................................................................................. Η motherboard Μου είναι MSI K8N-F αλλά δεν βλέπω πουθενά τέτοια θύρα...
edessaios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά θέλω και εγώ να συνδέσω το pa50 με το pc.Έχω έναν μετατροπέα με θύρα τέτοια μακρόστενη για joystick αλλά δε ξέρω που ακριβώς πάνω στη μητρική θα πρεπε να το συνδέσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση