Zanxion Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Που μπορεί κανείς να βρεί ποιοτικά μπλουζάκια με θέματα από hard rock/metal στην Αθήνα; Ότι έχω βρεί μέχρι τώρα αντέχει μονό μια γύρα στο πλυντήριο (ν' αλλάξω πλυντήριο;)
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 ΑΝ εννοείς μπλούζες με στάμπες κλπ , ίσως τα πλένεις σε λάθος πρόγραμμα ;; λάθος θερμοκρασία;; Κάποιες μπλούζες που έχω πάρει απ τα ίδια τα συγκροτήματα σε συναυλίες , είναι από την μάρκα gildan . Αν τυχόν την βρεις και σε κάποιο μαγαζί , για μένα είναι αξιόπιστη μέχρι στιγμής Δε βοήθησα στην ερώτηση σου ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
Zanxion Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Τα πλένω σε κρύο/σύντομο πρόγραμμα αλλά στο τέλος όλα "μαδάνε" :) Κι εγώ ότι έχω πάρει από συναυλίες κρατάει, αλλά από μαγαζιά, ειδικά από Μοναστηράκι (δε ξέρω κάπου αλλού) μετά από τρεις τέσσερεις βόλτες στο πλυντήριο είναι έτοιμα για καινούργια στάμπα! :)
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 Καλημερα εγω κατα βασει ψωνιζω απο αυτο... κορυφαια ποιοτητα εχω μπλουζα 3 χρονια που εχει βγαλει απο live και πολλα πλυσιματα και δεν εχει παθει τιποτα. Επισης για πιο απλες σταμπες Tshirt κοντομάνικο]http://www.printery.gr/]Tshirt κοντομάνικο με καλη ποιοτητα μακο και χωρις προβληματα στο πλυντηριο. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
Rhea Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2018 Όταν τα πλένεις τα βάζεις ανάποδα (απ'την μέσα πλευρά δηλαδή); Ό,τι μπλουζάκι και να έχω πάρει ζει αρκετό καιρό έτσι. Δεν τρίβεται μέσα στο πλυντήριο οπότε δεν μαδάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση