Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Προ διημέρου αγόρασα, στην εξωφρενική τιμή των €40, έναν, ιταλικής κατασκευής, ενισχυτή του '60 (ή '70), τον Echobel 100b.

Έχει 2 input (σύμφωνα με τον πωλητή, για ακουστική κιθάρα και μικρόφωνο, αλλά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πωλητής δεν είναι ο αρχικός κάτοχος. Ο ενισχυτής βρέθηκε στο υπόγειο του πεθερού του κτλ..μοιάζει με ενισχυτή μπάσου, στα 100w)

Ωστόσο, αδυνατώ να βρω περισσότερες πληροφορίες.

Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάτι, σχετικά; 

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων!

:)

Ευχαριστώ!

15_04.18_1632.thumb.jpg.5906c5784f0695fcedff705cd87df222.jpg

Δημοσιευμένο

Το σίγουρο είναι ότι τον αγόρασες φθηνότερα από ....

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/echobel-100-b-jazz-verstaerker-vintage-70s-/843398262-74-5655

;)

Ναι, ξέρω..να πω την αλήθεια, αυτή η καταχώρηση με έψησε, καθώς και το παρακάτω βίντεο, από άλλον ενισχυτή της ίδιας εταιρείας

Δημοσιευμένο

παίζει και τη σωστή μουσική...  ;D

Εννοείται!  ;) ;D ;D ;D

Η αγαπημένη του cigaret13!!!  :-* :-* :-*

Τον δοκίμασα με tele και το fuzz factory και βγάζει έναν υπέροχα σάπιο, lofi ήχο (παραπλήσιο με αυτόν που έκραζε ο yameth, στο a girl like you, αλλά, εγώ, προσωπικά, λατρεύω).

Τα καθαρά του είναι ψιλοάθλια, πάντως.,Πολύ μπάσα και πολύ βαβούρα.  :-\

Δημοσιευμένο

Καταξοδεύτηκες ρε Γιάννη...... ;D  Πάντως εάν βγάζει τον ήχο του βίντεο, πολλά έδωσες.... :-\ :o 8) :laugh: ;D

Είπα να το ρίξω στο low budget..πήρα και πολυεφε yamaha fx550 στα €35 για τις πρόβες..μια χαρά ήχος..αφου σκέφτομαι να το πάρω και σε λάηβ..

Δημοσιευμένο

Χωρίς πλάκα..., έχω ένα fuzz από το μακρινό 1981 (μικρός ήμουν τότενες δεν ήξερα... :P) αγορασμένο από το Do re mi στην Αγία Σοφίας..., όταν συναντηθούμε θύμισε μου να στο δώσω..... :)  Αραχνιάζει ::)

Δημοσιευμένο

Να παιζει το τρανζιιιστοοοοοοοοοοορρ ;D ;D ;D

Μωρε αμα εχεις χωρο γιατι οχι? Πλακα εχουν αυτα τα παλια lo-fi μηχανηματα, μερικα μαλιστα ειναι διαμαντακια. Ανεβασε κλιπσ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...