SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Διάλογος μεταξύ Mettalica: Hammet : Lars,Iron Maiden are going to play live in Greece. Lars : And i was saying what eats me.(και έλεγα τι με τρώει)
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Και μετά πήραν την απόφαση και έρχονται και αυτοί..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ρε sam ο Τριανταφυλλόπουλος είσαι; :lol: Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Και μετά πήραν την απόφαση και έρχονται και αυτοί..... σωστός... :wink: σου λέει....αυτό το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Iron Maiden θα παίξουν στην Ελλάδα...Κάτσε να παίξουμε και εμείς... Αλλά χέστηκα εγώ που μας το παίζουν δύσκολοι οι παπάρες... Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Για καλό σε έχουμε ρε boukaw?? Τουλάχιστον δεν τους έχουν πει να κάνουν συναυλία στην Κίνα!!!
boukas Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Χαχαχα εκεί πήγε ο malmsteen..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Για καλό σε έχουμε ρε boukaw??Τουλάχιστον δεν τους έχουν πει να κάνουν συναυλία στην Κίνα!!! Μα μόνο στους Maiden θα έκαναν μια τέτοια πρόταση... :wink: Βass is a state of mind...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση, δεν καταλαβα...... :twisted:
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Κάφροι πέρι κάφρων ομιλούσι Τάδε SamTheRipper έφη ρε sam ο Τριανταφυλλόπουλος είσαι; :lol: Mπαα,δε ξέρω τι ακούει ο Τριαταφυλλόπουλος :(
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 και πώς άκουσες τι συζητούσαν ο hammett με τον ulrich?:lol: Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση