SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Και οι prs πάντως ωραίες είναι..
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Και οι prs πάντως ωραίες είναι.. Τι έγινε ρε; Το γυρίσαμε σε prs; Πάνε οι jackson; :?: :?: :?: :) Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Είσαι ΤΡΕΛΟΣ!!!???? λολ JACKSON ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ JACKSOOOOOOOOOON!(να είχαν και μερικές χωρίς FR ωραία θα ήταν ρε παιδί μου). Moυ αρέσουν και οι ESP όμως και οι Ibanez αλλά χθές(λόγω της orianthis!!)ανακάλυψα πως μου αρέσουν και oi Paul Reed Smith πάάάάάάάάρα πολύ !! yeah ! Αν έπαιρνα ποτέ μια κιθάρα μόο και μόνο για καλά καθαρά θα προτιμούσα PRS παρά Fender(λόγω ομορφιάς και γιατί η μισή ελλάδα έχει Fender :wink:
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Ας τα αυτά...!!! Σε βλέπω εγώ, πάνε οι καφρίλες... Janick πώς τον κόβεις εσύ; Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί ρε και οι opeth με prs δεν παίζουν??Εντάξει,δεν είναι και Behemoth αλλά μια χαρά γκαρίζουν!!
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 πρώτον δεν είπα ότι οι prs δεν είναι και γαμώ (επίσης λίγα τα λόγια σου για τους Opeth)..... Δεύτερον με την orianthis μάλλον σε χάσαμε....χεχε Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Aφού δεν αναγνωρίζεται η αξία μου σε αυτό το forum τότε θα γραφτώ στο www.ilovejacksonguitars.com/index.php Έχετε γεια............ :( :cry:
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Aφού δεν αναγνωρίζεται η αξία μου σε αυτό το forum τότε θα γραφτώ στο www.ilovejacksonguitars.com/index.php Έχετε γεια............ :( :cry: στο καλό.... :lol: Βass is a state of mind...
dimicupo Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 ......άσε τη jackson να παίζουμε κάνα cricket.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 ilovejacksonguitars ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση