SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Γαμώτο.Τώρα που δεν έχει δωράκια θύμωσες. ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Είναι υποχείριο του κράτους και αυτός. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 με πληγώσατε...αλλά εκτός χρόνου (δηλ τα cd ξεχάστε τα...) Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 εσύ μωρή κουφάλα sam με την πρώτη είχες αρχίσει να κλαις για τις jackson....(μπουαχαχαχα) Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Εγώ θυμάμαι πως κάποιος νόμιζε πως τα πήρα τόσο πολύ που μέχρι και pm μου έστειλε.Πως τον λέγαν πως ον λέγαν?Βαγγέλη,Μήτσο,Κρουστάλλω?Δε μου έρχεται..................
Alexei Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δηλαδή δεν έχει Cd?? Δε σε έχω αναγκη ΡΕ!!
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ....έγραψες τώρα.....ένοιωσα τιποτούρας που δεν έχω αυτά τα σιντιά... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Alexei Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΝΙΚΟΜΕΝΑ... :D:D:D
pastelius Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Εγω λεω να μελετησετε λιγο καμια παρτιτουρα και να μη γεμιζετε τις σελιδες με χαζα! :lol: :twisted: :twisted: feel da FUNK blast
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ....αστους καλύτερα έτσι...ό άλλος έλεγε χθές πως παίζει bach με πέννα....ας μείνουν μακρυά απο παρτιτούρες.. :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2007 Το είδες ε?Μάλον πρέπει να βρω κάτι άλλο να σε νευριάσω...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση