panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση' date=' δεν καταλαβα...... :twisted:[/quote']έλα τώρα αφού είμαστε ταλέντα.... 8) Βass is a state of mind...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Πως τα καταφέρατε πάλι ρε p@@sth μου και το γυρίσατε στην καφροσυζήτηση' date=' δεν καταλαβα...... :twisted:[/quote'] Καλά αμα δεν τσίμπησε και μ' αυτό, δεν θα θυμώσει με τίποτα ο Panagiotis. Μα καλά....Τι πίνεις? EDIT: (Παραλίγο όμως.....)
Ritchie22 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Οι μετάλικα αλλάζουν στυλάκι ανα cd οι maiden ανα 10ετία... :oops: :oops: :oops:
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 έχετε άλλες τρεις ευκαιρίες....όποιος τα καταφέρει να μου τη σπάσει δώρο ένα cd με επιτυχίες του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη....:lol: Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 και πώς άκουσες τι συζητούσαν ο hammett με τον ulrich?:lol: Έλα ρε' date='με τα παιδιά τώρα??Τον kirk και ton lars??Είσαι σοβαρός??Shredαρουμε μαζί από τότε που κατάλαβα ότι με την κιθάρα παίζεις και δεν βαράς όποιον βρεις μπροστά σου.(παλιές αναμνήσεις :cry: ) Που είναι ο Dimi ρε παιδιά??????????????? έχετε άλλες τρεις ευκαιρίες....όποιος τα καταφέρει να μου τη σπάσει δώρο ένα cd με επιτυχίες του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη....:lol: ¶κουσα το τραγούδι σας.ΑΘΛΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 8)
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ποιο ακριβώς;; Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ε ντάξει τώρα..... το άκουσες χωρίς την τελική μίξη...αλλιώς τα σπάει.... (έχετε άλλες δύο ευκαιρίες....αλλά καμία ελπιδα....μπουαχαχαχαχα) Βass is a state of mind...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 κρίμα γαμώτο.Θα κέρδιζα και τα cd........ Πάντως καλό το κομμάτι σας.Η αρχή μ@μ@ει.Μετά δε τρελαίνομαι και τόσο αλλά δεν παύει να είναι καλό:wink:. Για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.Έμαθες ότι οι Sentenced χώρισαν??Σήμερα μου το παν και ειλικρινά στενοχωρήθηκα! :cry:
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 επόμενος τίποτα! πάμε για τρίτη και φαρμακερή.... Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση