konu57 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP. Δεν βλεπω αλλη λυση. Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω, δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Μπας και είναι μοντέλο μόνο για την Ιαπωνία; Κάτι τέτοια ψιλολέει το site (αν δεν τα μπέρδεψα πάλι). Ούτε με search στο google δεν βρίσκω πληροφορίες για αυτή την κιθάρα, παρά μόνο σε κάτι γιαπωνέζικα site. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Επ konu ασχολείσαι και εσύ με γιαπωνέζικα; Λαμπρά λαμπρά :D :D :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP. Δεν βλεπω αλλη λυση. Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote'] Eννοείς να γραφτώ στο forum; Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Καλύτερα να στείλεις email στην εταιρία. Να πάρεις επίσημη απάντηση :wink: . Αν δεν απαντήσουν τότε ρώτα στο forum. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
NickNT Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Σύμφωνα με όσα ιαπωνικά ξέρω, δε μπορείς από αυτό το direct shop να παραγγείλεις κιθάρες (ή τον κατάλογο), και δη στην Ελλάδα, παρά μόνο να κάνεις custom made παραγγελία. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια... :D Edit: lol, όλοι οι ιαπωνομαθείς σε ένα forum??? bass @ vertigo
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Κι άλλος, κι άλλος.... :D :D :D :D :D Ούτε στο animeplanet.gr και anime.gr τόσοι!!!!!! Πωπω χαρά..... :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
konu57 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Επ konu ασχολείσαι και εσύ με γιαπωνέζικα; Λαμπρά λαμπρά :D :D :D :D Edit: lol' date=' όλοι οι ιαπωνομαθείς σε ένα forum???[/quote'] Ναι! Ιαπωνομαθης και Ιαπωνολατρης και εγω παιδια! :D Και οντως μαζευομαστε σιγα σιγα καμποσοι! :D :D Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Χα λαμπρά να κάνουμε και fun club. Δηλαδή τι οι υπόλοιποι μάγκες είναι που χωρίστηκαν σε fenderικούς και gibsonικούς; :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
konu57 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Καλα ντε μη βαρας! :lol: :lol: Οπως ειπε και ο jasemeister : Λύση 4: Μπαίνεις στο forum της ESP USA και ρωτάς εκεί ή στέλνεις email κατευθείαν στην ESP. Δεν βλεπω αλλη λυση. Υ.Γ. Ουτε τα δικα μου ιαπωνικα ειναι αρκετα ωστε να μπορεσω να βοηθησω' date=' δεν εχω γνωση ολων των kanji της σελιδας.[/quote'] Eννοείς να γραφτώ στο forum; Αυτο που λεει ο boukaw7 κανε. Πρωτα email στην εταιρεια και αν δεν βγαλεις ακρη ρωτα στο φορουμ. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση