Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

απο πισω εχεις τις κλασικες 5 υποδοχες;

Με δυο μονιτορ με αντιστοιχα δυο βισματα πρεπε να μπουν σε μια υποδοχη.

εγω τα βαζω στο πανελ στο line out και δεν ξερω αν κανω σωστα.

Επισης εισαι ευχαριστημενος;εγω ενταξει τη θεωρω καλη αλλα κατι σαν το control panel Που ειναι μια αιδια με ξενιζει

Δημοσιευμένο

η μαλακια ειναι οτι πεσαν κατι κωλοπαιδα πανω στα βυσματα που ειναι μπροστα στο πισι και εσπασε η υποδοχη και πρεπει να παω στο νακα,γαμιστατικα δηλαδη

Παιδια στις ρυθμισεις μεσα στο πανελ στα settings dma buffer κτλπ τι ρυθμισεις εχεται κανει;

Δημοσιευμένο

Επισης εισαι ευχαριστημενος;εγω ενταξει τη θεωρω καλη αλλα κατι σαν το control panel Που ειναι μια αιδια με ξενιζει

Γενικώς όλα τα monitor ηχεία έχουν 2 βύσματα ξεχωριστά για το δεξί και το αριστερό ηχείο. Αν η κάρτα σου δεν έχει 2 εξόδους (R και L) τότε πάρε 1 ταυ όπου 1 καρφί θα το κάνει 2 εξόδους (θηλυκά). Στις εξόδους βάζεις τα monitor και το καρφί στο out της κάρτας σου

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Γενικώς όλα τα monitor ηχεία έχουν 2 βύσματα ξεχωριστά για το δεξί και το αριστερό ηχείο. Αν η κάρτα σου δεν έχει 2 εξόδους (R και L) τότε πάρε 1 ταυ όπου 1 καρφί θα το κάνει 2 εξόδους (θηλυκά). Στις εξόδους βάζεις τα monitor και το καρφί στο out της κάρτας σου

ε ναι το γνωριζω αλλα ελεος,δηλαδη μια καρτα που την πληρωνεις για να ειναι καλη να σου εχει μια υποδοχη και να πρεπει να βαζει ταυ 8O δηλαδη μυαλο δεν εχουν;

Δημοσιευμένο

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο είναι κατάλληλη για ηχογραφήσεις.

Οπότε δεν σχεδιάστηκε για να παίρνει monitor ηχεία.

Απ' ότι βλέπω από δω: http://www.digit-life.com/articles2/terratecdmx6fire/index.html

Πρέπει ή να την συνδέσεις σε κονσόλα ή να την συνδέσεις με Multimedia ηχεία.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...