philippe Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Aν κάποιος έχει είτε την κάρτα ήχου terratec dmx 6fire 24/96 ή τα monitor ηχεία M-Audio ΒX8 ας απαντήσει σας παρακαλώ..
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 σε τι πράγμα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Warlord Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 εχω την ιδια καρτα σε LT, χωρις το μπροστινο πανελ..
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 απο πισω εχεις τις κλασικες 5 υποδοχες; Με δυο μονιτορ με αντιστοιχα δυο βισματα πρεπε να μπουν σε μια υποδοχη. εγω τα βαζω στο πανελ στο line out και δεν ξερω αν κανω σωστα. Επισης εισαι ευχαριστημενος;εγω ενταξει τη θεωρω καλη αλλα κατι σαν το control panel Που ειναι μια αιδια με ξενιζει
Warlord Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 σωστα κανεις. ναι το control panel των drivers της dmx6 fire ειναι μαπα..
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 η μαλακια ειναι οτι πεσαν κατι κωλοπαιδα πανω στα βυσματα που ειναι μπροστα στο πισι και εσπασε η υποδοχη και πρεπει να παω στο νακα,γαμιστατικα δηλαδη Παιδια στις ρυθμισεις μεσα στο πανελ στα settings dma buffer κτλπ τι ρυθμισεις εχεται κανει;
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 απο πισω εχεις τις κλασικες 5 υποδοχες;Με δυο μονιτορ με αντιστοιχα δυο βισματα πρεπε να μπουν σε μια υποδοχη. εγω τα βαζω στο πανελ στο line out και δεν ξερω αν κανω σωστα. Επισης εισαι ευχαριστημενος;εγω ενταξει τη θεωρω καλη αλλα κατι σαν το control panel Που ειναι μια αιδια με ξενιζει Γενικώς όλα τα monitor ηχεία έχουν 2 βύσματα ξεχωριστά για το δεξί και το αριστερό ηχείο. Αν η κάρτα σου δεν έχει 2 εξόδους (R και L) τότε πάρε 1 ταυ όπου 1 καρφί θα το κάνει 2 εξόδους (θηλυκά). Στις εξόδους βάζεις τα monitor και το καρφί στο out της κάρτας σου "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 απο πισω εχεις τις κλασικες 5 υποδοχες;Με δυο μονιτορ με αντιστοιχα δυο βισματα πρεπε να μπουν σε μια υποδοχη. εγω τα βαζω στο πανελ στο line out και δεν ξερω αν κανω σωστα. Επισης εισαι ευχαριστημενος;εγω ενταξει τη θεωρω καλη αλλα κατι σαν το control panel Που ειναι μια αιδια με ξενιζει Γενικώς όλα τα monitor ηχεία έχουν 2 βύσματα ξεχωριστά για το δεξί και το αριστερό ηχείο. Αν η κάρτα σου δεν έχει 2 εξόδους (R και L) τότε πάρε 1 ταυ όπου 1 καρφί θα το κάνει 2 εξόδους (θηλυκά). Στις εξόδους βάζεις τα monitor και το καρφί στο out της κάρτας σου ε ναι το γνωριζω αλλα ελεος,δηλαδη μια καρτα που την πληρωνεις για να ειναι καλη να σου εχει μια υποδοχη και να πρεπει να βαζει ταυ 8O δηλαδη μυαλο δεν εχουν;
boukas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο είναι κατάλληλη για ηχογραφήσεις. Οπότε δεν σχεδιάστηκε για να παίρνει monitor ηχεία. Απ' ότι βλέπω από δω: http://www.digit-life.com/articles2/terratecdmx6fire/index.html Πρέπει ή να την συνδέσεις σε κονσόλα ή να την συνδέσεις με Multimedia ηχεία. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση