Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Συμφορουμίτες, σας μεταφέρω το μήνυμα όπως μου ήρθε, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Λυπάμαι. Πολύ. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο φίλος μας Κώστας Παπαπάνος - Audiokostas μας άφησε σήμερα το πρωi. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Συμφορουμίτες, σας μεταφέρω το μήνυμα όπως μου ήρθε, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Λυπάμαι. Πολύ. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο φίλος μας Κώστας Παπαπάνος - Audiokostas μας άφησε σήμερα το πρωi. Πραγματικά συλληπυτήρια.Έιναι πολύ δυσσάρεστο γεγονός.Είχα διαβάσει πολλά posts από το συγκεκριμένο μελος. :( ??? Με ένα απλό "google search" μπορούμε να δούμε χιλιάδες πραγματα από το συγκεκριμένο μέλος.
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Αναπαυσου φιλε Κωστα .ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΗΣΥΧΑ.Σε τετοιες στιγμες δεν βγαινουν τα λογια στο χαρτι η στο πληκτρολογιο.Τα συλληπητηρια στην οικογενεια του .
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του. Ειχαμε παιξει καποια στιγμη με τον Κωστα παλιοτερα. Επαθα πλακα τωρα..
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τι λες ρε συ; Τι; Πώς When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
noe13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Ti εγινε ρε παιδια????Προσφατα διαβαζα ποστ του....μου αρεσε πολυ η γραφη κ ο τροπος του!!!! Slow must go on....!!!!
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τι λες ρε συ; Τι; Πώς Μακάρι να μας πει ο LK αλλα οπως εγραψε δεν μπορει να πει τίποτα παραπάνω γιατί λυπάται.Είναι απολύτως λογικό. Ήταν και πολυ νέος δυστυχώς ο audiokostas 51 χρονών.
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 OP Moderator Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Παιδιά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ήξερα αφηρημένα ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ένα θέμα……. Και εγώ κεραμίδα έφαγα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
nexarulhu Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 ΣΟΚ !!! Δεν τον γνωριζα προσωπικα, αλλα 8 χρονια τωρα στο noiz ειχα σχηματισει την καλυτερη αποψη για τον audiokosta, παντα προθυμος να βοηθησει....τι να πεις πραγματικα... ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του, και κουραγιο στην οικογενεια του. EXPECT THE UNEXPECTED...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση