stelreverb Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το αν το one spot μπορει να τροφοδοτίσει mooger fooger. Με το one spot που έχω τροφοδοτώ 9 pedals(boss,dunlop,line 6,akai) χωρίς κανένα πρόβλημα.Αν συνδεσω και το MF 105 MuRF απο mooger Θα έχω? thanx! :D
takissam Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνα με το site και το 1 Spot Compatability chart (το αναφερω ετσι οπως ακριβως το λεει) "Moogerfooger All pedals CYR (each Moogerfooger pedal requires separate 1 SPOT to avoid noise) " Βεβαια το ακριβες μεγεθος αυτου του "noise" δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν το δοκιμασεις (ή αν το εχει κανει καποιος αναφερει αντιστοιχη εμπειρεια ;) ) OMEGA MONOLITH
takissam Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 same to you :wink: !!! Thurston....apla api8anos!!! OMEGA MONOLITH
pippis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 εχω το low pass και παροτι γραφει 9V, μετα απο συμβουλη ειδικου, το τροφοδοτω με 12V.. Πραγματι υπαρχει διαφορα.. Δοκιμασε το..
stelreverb Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 εχω το low pass και παροτι γραφει 9V' date=' μετα απο συμβουλη ειδικου, το τροφοδοτω με 12V.. Πραγματι υπαρχει διαφορα.. Δοκιμασε το..[/quote'] με τη αλλο το εχειs συνδεμενο (πεταλια εννοω) εχεις θορυβο?? ο μετασχηματιστης που εχεις για το mooger τη μαρκα ειναι? thanx
pippis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 το τροφοδοτικο ειναι audiotechnica και δινει μονο στο low pass.. Στη σειρα υπαρχουν διαφορα καλουδια και , οχι δεν εχω θορυβο :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση