cos_dr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Φίλος, εδώ είναι το ταμείο για τον ΕΝΦΙΑ. Αν θέλεις να πλερώσεις την ΔΕΗ να πας στον από κάτω όροφο. ;D ;D γιατί γελάς ρε φίλε? χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 γιατί γελάς ρε φίλε? χαχαχαχαχαχαχαχαχα Άαααααααλλο thread είναι αυτό λέμε. ;D ;D ;D ;D ;D Εδώ είναι του Φώτη. Για το blues βγες στον διάδρομο, τελευταία πόρτα αριστερά. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Άαααααααλλο thread είναι αυτό λέμε. ;D ;D ;D ;D ;D Εδώ είναι του Φώτη. Για το blues βγες στον διάδρομο, τελευταία πόρτα αριστερά. ;D ;D ;D α , έτσι παει. Σορυ, λάθος. Βάλτε το στο κανονικό. Δεν το κατάλαβα. Σορυ ρε Φώτη. Ας μπει στην παιδική χαρά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 α , έτσι παει. Σορυ, λάθος. Δεν πειράζει ρε Κώστα. Όλα μέσα λέμε, όλοι οι καλοί χωράνε. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Χάρηκα κι εγώ μόλις είδα την ανάρτηση του Cos.... :laugh: Νόμισα ότι θα μου κάνει την τιμή να σολάρει πάνω στο μπάκιγκ μου.... :-[
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 α , έτσι παει. Σορυ, λάθος. Βάλτε το στο κανονικό. Δεν το κατάλαβα. Σορυ ρε Φώτη. Ας μπει στην παιδική χαρά. Πλάκα κάνεις βρε...; :laugh: :angel: Μια χαρά είναι κι εδώ!
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Χάρηκα κι εγώ μόλις είδα την ανάρτηση του Cos.... :laugh: Νόμισα ότι θα μου κάνει την τιμή να σολάρει πάνω στο μπάκιγκ μου.... :-[ Αστο φίλε, μπερδεύτηκα. Σόρυ. Καλή συνέχεια. :-) Θα το βγάλουν, μην ανησυχείς. Φιλε, από σεβασμό δεν μπορώ να κάνω τις ανωριμότητές μου στο backing track σου. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Φιλε, από σεβασμό δεν μπορώ να κάνω τις ανωριμότητές μου στο backing track σου. :-) Ναι σιγά το "ιερό" backing track.... :P Κάνε ότι θές! O0
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Αστο φίλε, μπερδεύτηκα. Σόρυ. Καλή συνέχεια. :-) Θα το βγάλουν, μην ανησυχείς. Φιλε, από σεβασμό δεν μπορώ να κάνω τις ανωριμότητές μου στο backing track σου. :-) Βρε τι είναι αυτά που λες? Παίξε κι άστα τα αυτά. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Ναι σιγά το "ιερό" backing track.... :P Κάνε ότι θές! O0 Τώρα τα έκλεισα, πάω για νάνι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση