cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 ρε φίλος.... εβαλες το μπάκι, έβαλες και το σόλο.... εντάξει.... δε μας χρειάζεσαι..... ;D Άσε τα σάπια Κύριε Δημήτρη! 8)
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 εμείς δηλαδής τι να φκιάξουμε? σε φκιάξω ένα ντεθ μεταλ .... :P Εμ' πήγες και πήρες μαγνήτες για jazz....πάνε πάρε αυτούς τους, πως τους λένε..., ενεργούς, ενεργητικούς...με την μπαταρία ντε! Να δεις το φως σου. :o
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 κάτσε να πάω βόλτα τον σκύλο και θα σε πω.... με σήμα το μπιφτέκι
gvour Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Έκανα κάποια κοπτοραπτική, πήρα το 2ο μέρος του και του πρόσθεσα ένα παλιό μου σολάκι..... Γιατί παλιό..; δεν ξέρω Δε θα σου πω για το τρακι,το σολο ομως ειναι(και ηταν)απο τα πιο ομορφα σου. Λυρικομελωδικοτατο,ακομα και καποια σηκωματα που ειναι στο οριο του εξω,πιο πολυ δινουν παρα αφαιρουν. Γιγας με μαλλι. ;D ;D
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 καποια σηκωματα που ειναι στο οριο του εξω,πιο πολυ δινουν παρα αφαιρουν. Μα κι εγώ γι αυτό τα άφησα...... ::) :P ;D ;D ;D
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 είπα να σας το παίξω πριμα βίστα, αλλά κάπου εκεί στη μέση ήρθε μια κουφή αλλαγή, και μέχρι να τη χωνέψω ήρθε ένα φινάλε με ματζόρε, τι στο καλό ήταν.... οπότε πάρτε το δεύτερο take..... πάρτε take two. Εχει 3 λάθη, βαριέμαι να τα διορθώσω.... (και πού είστε μην ξεχάσετε να βρείτε τη dot...) fotis.mp3 με σήμα το μπιφτέκι
X-minor Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Σε κάτι τέτοια κομμάτια είναι που σιχτιρίζω που δεν έμαθα ποτέ θεωρία πάντως. :-X
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 είπα να σας το παίξω πριμα βίστα, αλλά κάπου εκεί στη μέση ήρθε μια κουφή αλλαγή, και μέχρι να τη χωνέψω ήρθε ένα φινάλε με ματζόρε, τι στο καλό ήταν.... Γιατί καλέ "κουφή αλλαγή"; Τα ακόρντα (και πού αλλάζουν) τα γράφω στο πρώτο ποστ μου.... Τι περίμενες από μένα (γνωστός προγκρέσιβ τύπος.... :P ;D) να πάει "τραινάκι" τα πρώτα 3-4 ακόρντα....; ::) :o :P Όσο για το κλιπάκι, κλασικό jazz παίξιμο....(ότι κι αν σημαίνει αυτό...) Σε κάτι τέτοια κομμάτια είναι που σιχτιρίζω που δεν έμαθα ποτέ θεωρία πάντως. :-X Φίλτατε γνωρίζεις φαντάζομαι, το ανέκδοτο με τα ωδεία εδώ στο Νόιζ...... :-X Ά, και μην φανταστείς ότι εγώ ξέρω από θεωρία.... :P :-[ :-X
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί καλέ "κουφή αλλαγή"; Τα ακόρντα (και πού αλλάζουν) τα γράφω στο πρώτο ποστ μου.... σιγά μην κάτσω να δω τι ήταν.... ;D με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 σιγά μην κάτσω να δω τι ήταν.... ;D Όσο για το κλιπάκι, κλασικό jazz παίξιμο....(ότι κι αν σημαίνει αυτό...) :laugh: ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση