jmone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Τι είναι το μανίκι ρε παιδιά???!!! ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Jmone είσαι προβοκάτορας!!! Αυτό που πόσταρες είναι μπράτσο από TELE!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Αυτό είναι μανίκι: :lol: :lol: :lol:
jmone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 harilatron sorry αλλα Αυτό είναι μανίκι: :twisted: :twisted: :twisted: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 harilatron sorry αλλα Αυτό είναι μανίκι: :twisted: :twisted: :twisted: Εεεεεεεπ!!!! Αυτό είναι που έβαλε ο Zithon και "τα πήρε" με τις 11άρες. Καλό είναι για να ξύνεις την πλάτη σου με τη γωνία.....:lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως η απορία του SAM μου κίνησε την περιέργεια. Υπάρχει συμφωνία/κοινός τόπος για του κατάλληλους ελληνικούς όρους? Π.χ. nut, intonation, saddle κλπ? Μήπως πρέπει να φτιάξουμε ένα thread e- λεξικό?
jmone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Καλό είναι για να ξύνεις την πλάτη σου με τη γωνία.....:lol: :lol: :lol: :lol: και εγω με γωνια εχω :cry: :cry: :cry: στο ξυσιμο ειναι φοβερη :D :D ποιος θα κανει την αρχη για το e-dictionary? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2007 ποιος θα κανει την αρχη για το e-dictionary? Πάω.... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση