BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Νέα σειρά από την Squier με μοντέρνα χαρακτηριστικά (όπως λέει) για hard rock και metal παίχτες. Βλέπω reverse και matching color headstock, humbuckers κλπ
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Μπράβο στη Squier. Όλο και καλύτερα. Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω Ναι αλλά μέχρι εκεί. Οι CV έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Holystone Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Το μετανιωσα ηδη που πουλησα την CV Tele μου.... :'( Your Ear Rulez!
johnps Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 σα να μου φαινεται οτι η squier διαβασε ενα προηγουμενο θεμα εδω στο νοιζ περι superstrats και ειπε.. superstrat θελετε ? παρτε να 'χετε..!!!! ;D
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Μπράβο στη Squier. Όλο και καλύτερα. Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier. Μπράβο στη squier ή μπουου στην fender που σαν να έχει ξεφύγει σε τιμές στα αμερικάνικα προϊόντα ...? Από την στιγμή που η squier αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι απλά.... Βέβαια δικιά τους είναι η ''συνταγή'' και όσο θέλουν μπορούν να την πουλάνε, όσο απλή και να είναι, αλλά ρε παιδιά 1600-1700 η american pro?
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG? Τιμαί ασυναγώνισται ;D
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG? Τιμαί ασυναγώνισται ;D Tί MIG και MIΕ μας τσαμπουνάς αγόρι μου? ;D (αν και το MIG δεν θα ήταν και τόσο άσχημο, μιας και τα ''ε'' στις Fεndεr είναι τα ελληνικά ;D ) Η λύση είναι μία, ήδη υπάρχει χρόνια και λέγεται ΜΙΜ. Και πιο συγκεκριμένα, λέγεται Classic player (και πάνω) MIM. CP, Baja, Roadworn.... Πίνω νερό στο όνομα αυτών των μεξάνικων κιθαρών προσωπικά. Άμα είσαι τυχερός, τις βρίσκεις και μεταχειρισμένες λίιιγο παραπάνω από τις squier CV (οι οποίες είναι και αυτές εξαιρετικές).
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα περιμένω να τις δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση