Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ξέχασες το σόλο στο Bullet The Blue Sky. Right?

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

πάντως γενικά φοβερή μπάντα και πολύ cool τύποι.+ ότι μνημόνευαν και την ελλάδα στο ντεμπούτο τους!

Δημοσιευμένο

Κι εγώ μαζί σου! 8)

Δημοσιευμένο

Κι εγώ μαζί σου! 8)

+1 = 3 (Μέχρι στιγμής! 'Αντε, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι...!)

Αμάν πια με τις πεντατονικές και τις πέμπτες...!

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Δημοσιευμένο
καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα...

φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου"

Και να προσπαθήσεις να γίνεις τόσο κουλός,αποκλείεται να τα καταφέρεις...

Επίσης προτίνεται και για την καλύτερη προσπάθεια φάλτσων νοτών που μπορεί κάποιος να τραγουδήσει.. :lol: :lol:

Οκ superfunk μας ισοπέδωσες.. 8O :D

If the house is rocking,don't bother knocking...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...