dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Εχει γραφτει στον ξενο τυπο. Παλιοτερα ο Baker ειχε κατηγορησει για τον ιδιο λογο τον Bruce. Δεν ειναι ομως σπανιο. Ο Collins πχ και ο Townsend ειναι επίσης σχεδον κουφοι με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Επειδή ο Clapton μου αρέσει ιδιαίτερα ως τραγουδιστής (και όχι τόσο ως κιθαρίστας), θεωρώ κρίμα να μην ακούει (και άρα να φαλτσάρει στο τραγούδι). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
noe13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Εχει γραφτει στον ξενο τυπο. Παλιοτερα ο Baker ειχε κατηγορησει για τον ιδιο λογο τον Bruce. Δεν ειναι ομως σπανιο. Ο Collins πχ και ο Townsend ειναι επίσης σχεδον κουφοι + Brian Johnson Slow must go on....!!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 + Brian Johnson Ο οποίος φάλτσαρε τρελά σε κάποια live λίγο πριν τον φύγει ο Angus (αν και τώρα νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Επειδη ομως μας αρεσεις ως τραγουδιστης ειναι κριμα να μην ακους αι να φαλτσαρεις.... ;) με σήμα το μπιφτέκι
otto## Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D κουφο μου ειδωλοοοοοο. σκεψου και να ακουγες τι θα έγραφες! βαλε ακουστικο βαρυκοιας να κλαψουνε μαναδες, να θερισεις
mikeguitar Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D Και άτιμα μαρσάλια όπως θα έλεγε ο RayDTutto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση