cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 εγώ λεω αν θες πιάνο γενικώς να χεις καλό, πάρε το grand, ειναι καλό και έχει καλά preset. Το έχω δοκιμάσει και έχει και πολλές ρυθμισεις. Αλλά και επειδή είσαι και ροκας υψηλού βεληνεκούς, νομίζω και το mark one θα σου χρησιμεύσει στις ηχογραφήσεις. Είναι πάρα πολύ καλά τα addictive keys γενικά. Εσύ αποφασίζεις τι έχεις ανάγκη. Το πιάνο το grand ομως μετράει Δεν θα έπαιρνα μεταξύ των δυο το upright, το grand είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ....... ως grand. Αν έχεις και καλό controller βέβαια, για να τα ευχαριστηθείς, αν είσαι πιανίστας βέβαια. Γενικά σαν ήχοι και δυνατότητες ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Από την άλλη πάλι το όρθιο, είναι πιο τζαζομπλούζυ, χμμμμ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Από την άλλη πάλι το όρθιο, είναι πιο τζαζομπλούζυ, χμμμμ. Και με το grand θα παίξει έτσι , θα το ρυθμίσει. Σάμπως θα φαίνεται πουθενά? Μόνο στην οθόνη χαχαχαχχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 εγώ λεω αν θες πιάνο γενικώς να χεις καλό, πάρε το grand, ειναι καλό και έχει καλά preset. Το έχω δοκιμάσει και έχει και πολλές ρυθμισεις. Αλλά και επειδή είσαι και ροκας υψηλού βεληνεκούς, νομίζω και το mark one θα σου χρησιμεύσει στις ηχογραφήσεις. Είναι πάρα πολύ καλά τα addictive keys γενικά. Εσύ αποφασίζεις τι έχεις ανάγκη. Το πιάνο το grand ομως μετράει Δεν θα έπαιρνα μεταξύ των δυο το upright, το grand είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ....... ως grand. Αν έχεις και καλό controller βέβαια, για να τα ευχαριστηθείς, αν είσαι πιανίστας βέβαια. Γενικά σαν ήχοι και δυνατότητες ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!! με πιάνεις.... και ο ΛΚ με πιάνει.... ούτε εγώ είμαι Grusin, αλλά 3-4 χαλαρές άσχετες νότες και ...άντε γειά.... (μονο μην έχεις πατημένο το rec....) ;D με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 με πιάνεις.... και ο ΛΚ με πιάνει.... ούτε εγώ είμαι Grusin, αλλά 3-4 χαλαρές άσχετες νότες και ...άντε γειά.... (μονο μην έχεις πατημένο το rec....) ;D μπορεί να ρίξεις όμως καμια midi-a για backing μέσα. Η να γράφεις step και τι έγινε. πρέπει να παίζεις φόρτε δηλαδής, σώνει και καλά? Να έρθει π.χ. ενας φίλος και να γράψετε. Με το controller του. H να σου γράψει σε midi και να στο στείλει να το περάσεις. Ένα καλό πιάνο, δεν πάει χαμένο στις home καταστάσεις :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 μα αυτό λεω και εγώ. είναι ΠΟΛΥ καλό πιάνο. αλλά θέλω και το rhodes :-[ με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 αλλά θέλω και το rhodes :-[ Ρε παλικάρι, να σου στείλω κανένα freeware/donationware να ξεχαρμανιάσεις? Έχω και Mark, έχω και Wurli, ότι τραβάει η όρεξή σου λέμε. Στην τελική, μπορείς να πάρεις και τα 4 στην τιμή των 2. Ένα σαν δώρο, και τα άλλα 3 στην τιμή των δύο. https://www.xlnaudio.com/products/bundle/trio_bundle Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 αν είναι να φεύγουν έτσι τα 150άρια....... ::) στείλε... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 στείλε... Που? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Στο υπερπεραν.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση