Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Συνδέοντας την κιθάρα στο v-amp και αυτό στην κονσόλα δεν θα χρειαστείς di. Αλλά παίζει να ακούσεις θόρυβο ο οποίος όμως θα έχει να κάνει με το v-amp.

λαθος!!! με οποιαδηποτε πεταλιερα-προενισχυτη γραφεις κανονικα χωρις di

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Βασικά το σχόλιό μου είχε να κάνει με την ποιότητα του vamp που άλλα μοντέλλα είναι μια χαρά και άλλα φυσάνε και γιαυτό το ΠΑΙΖΕΙ στην πρόταση

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

κοίτα χωρίς να είμαι σίγουρος ( το ξαναλέω χωρίς να είμαι σίγουρος) ως di δεν πρέπει να έχει διαφορές ως προς την έκδοση για κιθάρα. Απλά πιστεύω ότι οι διαφορές πρέπει να βρίσκονται στις εξομοιώσεις καμπινών , εφε και ενισχυτών, οι οποίες θα είναι και οι καταλληλότερες για μπάσο.

Από την άλλη το μπάσο δεν είναι τόσο απαιτητικό ως προς το di σε σχέση με την κιθάρα οπότε.... :roll:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο

Με κλειστό το volume της κιθάρας, οχι δε βγάζει θόρυβο.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν είναι τραγικός ή όχι, δεν είχα ποτέ ηλεκτρική κιθάρα. Απλά εκέι που έχει στήσει όλα τα VSTis που είναι πεντακάθαρα και θέλω να περάσω κιθαρούλα από πάνω, ε την ήθελα πιό καθαρή... Δε γράφω ροκ, είναι ατμοσφαιρική μουσική και αυτό το φύσημα μου τα χαλάει όλα... Με την ηλεκτροκλασσική και την ηλεκτρακουστική δεν το κάνει...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...