bluesbrain Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Το πρώτο transcription της χρονιάς για να ξορκίσουμε το κακό :P. Το transcription έχει γίνει πάνω στο σόλο της Vi Redd από το δίσκο της "Bird Call" στο κλασσικό blues standard του Charlie Parker "Now's the time"...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Πολυ ωραια παιγμενο.Επισης εχει αυτο το laid back υφος που χρειαζεται. Το ξορκισες. :)
bluesbrain Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ gvour!! Το κρύο και η κατανάλωση μελομακάρονων βοήθησε στο επιτευχθεί το laid back ύφος που απαιτείται :D
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Πάρα πολύ ωραίο. Καταπληκτικός ήχος (αν δεν έβλεπα θα νόμιζα ότι είναι σκάφος η κιθάρα). Έπιασες το mood τελείως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 μπράβο... το ξέσκισες ! με σήμα το μπιφτέκι
bluesbrain Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 @fusiongtr, @dimsonic, Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά!! Y.Γ. ο ήχος είναι καθαρό amplitube, το οποίο σε τέτοιες περιπτώσεις (σπίτι-χαμηλές εντάσεις) μου λύνει τα χέρια :-)
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 Μου αρεσουν τα κομματια που επιλεγεις να παιξεις, και μου αρεσει και το παιξιμο σου και η προσεγγιση σου. Ωραιος. Μηπως να επαιρνες ενα σκαφος? 2 things are infinite:the universe&human stupidity
bluesbrain Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2018 @fenderiarhs Ευχαριστώ!! Ο βασικός λόγος που χρησιμοποιώ strat είναι γιατί κανονικά παίζω ως επί το πλείστον blues, απλά τα βίντεο που ανεβάζω είναι πράγματα που μελετάω αυτό τον καιρό. Επίσης το βλέπω σαν πρόκληση να προσπαθώ να βγάλω τον ήχο που θέλω ακόμα και αν το όργανο δεν είναι σχεδιασμένο κατ εξοχήν γι αυτό το ύφος. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση