dimsonic Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 καιρός ήταν ! https://www.billboard.com/articles/columns/rock/8085624/paul-mccartney-ringo-starr-knighthood-congratulations Ringo Starr to be awarded knighthood in New Year's Honours | Daily Mail Online με σήμα το μπιφτέκι
Haris Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είχαν γίνει και οι τέσσερις παλιά; Πάντως αν οι τιτλο-ευγενειο-δότες του Γιου Κέι είχαν χιούμορ, θα έκαναν ιππότη και τον Keef! ;D Something Wicked This Way Comes
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 είχαν χιούμορ, θα έκαναν ιππότη και τον Keef! ;D Εδώ οι Ολυμπιακοί έκαναν ιππότη τον .... sir Takis ... ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είχαν γίνει και οι τέσσερις παλιά; εκείνα ήταν OBE ή ΜΒΕ ... με σήμα το μπιφτέκι
Haris Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Μάλιστα. Δεν ήξερα ότι έχουν ακόμα διαβαθμίσεις οι τίτλοι ευγενείας τους. Νόμιζα ότι ή είσαι Sir (όπως ο Νέστορας 8) ) ή δεν είσαι. Something Wicked This Way Comes
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Μάλιστα. Δεν ήξερα ότι έχουν ακόμα διαβαθμίσεις οι τίτλοι ευγενείας τους. Νόμιζα ότι ή είσαι Sir (όπως ο Νέστορας 8) ) ή δεν είσαι. Και ουχί αριστίνδην. InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Για τίποτα δεν τον ζηλεύω....δόξα , φήμη, λεφτά......αλλά ναι ομολογώ ότι θα θελα να με έκανε και εμένα η Βασίλισσα Sir! Μπράβο του λοιπόν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Για τίποτα δεν τον ζηλεύω....δόξα , φήμη, λεφτά......αλλά ναι ομολογώ ότι θα θελα να με έκανε και εμένα η Βασίλισσα Sir! Εγώ πάλι είμαι το άκρο αντίθετο. Δεν τον ζηλεύω επειδή τον έκανε η Βασίλισσα Sir, αλλά ναι ομολογώ ότι θα ήθελα την δόξα, την φήμη και τα λεφτά του. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Για τίποτα δεν τον ζηλεύω....δόξα , φήμη, λεφτά......αλλά ναι ομολογώ ότι θα θελα να με έκανε και εμένα η Βασίλισσα Sir! Μπράβο του λοιπόν. ούτε για το συνολάκι που φοράει? ;D με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 ούτε για το συνολάκι που φοράει? ;D Δεν θα το φορούσα, αλλά το υποστηρίζει :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση