Haris Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 28 ίντσες κάσα αρχών 10ετίας '70, σε εξαιρετικά διατηρημένο psychedelic red wrap. Που ανήκε στον Bun E. Carlos (αυτό είναι απλά το κερασάκι). Θέλω να το παντρευτώ αυτό το σετ. Σοβαρά, θέλω να κάνει τα παιδιά μου... Something Wicked This Way Comes
mikeguitar Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο επόμενο noiz jam πρέπει να φερουν κανα τετοιο.Το snare εχει πολυ ωραίο σκάσιμο.Ta tom φοβερή διχρωμία κάνουν Πιστεύω θα άξιζε να τα ενοικιασει κανείς εστω για μια ηχογράφηση. ;D ;D Edit:Όχι ό,τι και με Gabriel δεν γινεται δουλειά.
mustafank Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Ααααα....για τύμπανα είναι το θέμα; :P :P :P είπα και γω..... :-* :P >:D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 ναι ρε...είπα και γω ποιός ναναι αυτός ο Λουδοβίκος.... με σήμα το μπιφτέκι
Haris Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεύω θα άξιζε να τα ενοικιασει κανείς εστω για μια ηχογράφηση Ε, ναι... Μεσολαβεί ένα σχετικά μεγάλο κομμάτι μιας ηπείρου και ένας μαγαλούτσικος ωκεανός ανάμεσα στον επίδοξο Έλληνα ενοικιαστή και τα ντραμς, οπότε το κόβω κομμάτι δύσκολο. Ααααα....για τύμπανα είναι το θέμα; :P :P :P είπα και γω..... :-* :P >:D ;D Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι είδες "28 ίντσες Ludwig" και πήγε το μυαλό σου στον Μπετόβεν; Μην απαντήσεις, δεν θέλω να ξέρω! ;D Something Wicked This Way Comes
mikeguitar Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 ναι ρε...είπα και γω ποιός ναναι αυτός ο Λουδοβίκος.... Πάντως όχι ο Μπετόβεν αλλα ούτε και των Ανωγείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση