Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί άλλε; Είχες κάνα λόγο ιδιαίτερο να παρεξηγηθείς; Off topic είστε όλοι, από το τελευταίο post του trolley και κάτω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Ελλάδα ρε. Ξυπνάτε. Χιλιάδες νόμοι, καμία εφαρμογή. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί άλλε; Είχες κάνα λόγο ιδιαίτερο να παρεξηγηθείς; Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζεις καλά ελληνικά αλλά θα το κάνω πάλι quote με bold Φυσικά αν αναφέρεσαι σε μένα Off topic είστε όλοι, από το τελευταίο post του trolley και κάτω. Ναι από εδώ και κάτω Πάω να δω αν αποφασίστηκε το ότι ο μεγαλύτερος μπλουζ παίχτης (sic) όλων των εποχών ήτο λευκός και μάλιστα έλλην. Εκτός και αν εδώ δεν ισχύουν τα περί inside jokes σε άλλα νήματα ;)
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Μηδέν παρεξήγησις. Πάω να δω αν αποφασίστηκε το ότι ο μεγαλύτερος μπλουζ παίχτης (sic) όλων των εποχών ήτο λευκός και μάλιστα έλλην. ;D ;D ;D μα αφού είπαν είναι μαύρος.... ;D (το είδα και εγώ με τα ματάκια μου) με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 BlackCrow81 AN αναφερόμουν σε εσένα και ΜΟΝΟ σε εσένα, θα το έκανα. Δεν θα φοβόμουν, πίστεψέ με. Σε όλους αναφερόμουν...προφανώς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Αντιθέτως BlackCrown81 , και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είσαι ο ΜΟΝΟΣ από τους "off topic" που ομολογεί, ότι γραφει επίτηδες για να τεσταρει τα αντανακλαστικά της διαχείρισης (χρησιμοποιω δικες σου λέξεις) Φυσικά αν αναφέρεσαι σε μένα εγώ το έγραψα επίτηδες, οπότε τα αντανακλαστικά σου τότε λειτούργησαν. Πριν από μένα, μπα ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Αντιθέτως BlackCrown81 , και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είσαι ο ΜΟΝΟΣ από τους "off topic" που ομολογεί, ότι γραφει επίτηδες για να τεσταρει τα αντανακλαστικά της διαχείρισης (χρησιμοποιω δικες σου λέξεις) Κι εν πάση περιπτώσει blackcrow το θέμα συζήτησης δεν είσαι εσύ. Δεν χρειάζεται να απολογεισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση