cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Σε λίγο θα μας λένε τα μαραφέτια τι να παίξουμε ανάλογα με το ιατρικό μας ιστορικό και τις γενετικές μας προδιαθέσεις. Ρε που πάμε ρε χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θυμάμαι ένα βράδυ έναν τύπο στο ξενοδοχείο που μέναμε. Βγήκε με ένα arranger και έκανε ότι έπαιζε και τραγουδούσε. Όλα τα μέρη ήταν ηχογραφημένα. Ωραιο ξενοδοχειο. Μηπως ειχε και πλαστικα λουλουδια στις γλαστρες και μαργαρινη για βουτυρο;
otto## Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 ξενοδοχείο. κιθαρίστας. μπλιμπλικια. τι μου θυμίζει; τι μου θυμιζει;
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Ωραιο ξενοδοχειο. Μηπως ειχε και μαργαρινη για βουτυρο; Βρε και η βαζελίνη μια χαρά βούτυρο είναι. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
trolley Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Μου θυμίζεις το θεώρημα των απείρων πιθήκων Αυτά είναι τα καλά του Ραίη. Οι περισσότεροι θα είχαν βάλει τον τόνο στο άλφα. Mea Culpa
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 αυτό το "no latency" θέλω πραγματικά να το δώ... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 αυτό το "no latency" θέλω πραγματικά να το δώ... ... και όχι μόνο... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 αυτό το "no latency" θέλω πραγματικά να το δώ... ... και όχι μόνο... δεν νομίζω να τίθεται θέμα latency όπως το αντιλαμβανόμαστε μέσω της διαδικασίας του recording στο pc (λόγω τρόπου επεξεργασίας δεδομένων, d/a - a/d conversion, cpu dsp, pc ram buffering κλπ.) Ακολουθεί την αρχιτεκτονική όπως στα αντίστοιχα keyboards ή άλλα hardware soundmodules που όλα αυτά έχουν dedicated τσιπάκια αντίστοιχα. Οσον αφορά το σύστημα το ίδιο λοιπόν και τις δυνατότητες αναπαραγωγής, αυτό που εισάγουμε να το πω λαϊκά μέσω των χορδών θα το λαμβάνουμε καθυστέρηση. Έτσι θα είναι. Τώρα τεχνικά δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Αυτά. Πάντως τώρα που παλεύω λίγο κιθάρα, προσωπικά θα το ήθελα να το παίρνω μαζί μου για μελέτη. Όπως έκανα μικρός με τα αρμόνια. Θα ξαναγίνω μικρός άμα το πάρω χαχαχαχαχαχαχαχα Πόσο έχει, ξέρουμε? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Πόσο έχει, ξέρουμε? Νομίζω (149+10)$, και αν θέλεις και το πετάλι του (299+10)$. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω (149+10)$, και αν θέλεις και το πετάλι του (299+10)$. ε το πετάλι χρειάζεται. Πως θα κανεις τα intro, fill in, variations και τέτοια. Εντάξει, καλά είναι. Θα περιμένω να το πάρω μεταχειρισμένο. Δεν βιάζομαι. χαχαχαχααχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση