noe13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αν κ στη παρουσα φαση δε χωραν σοβαρα ποστς στο φορουμ,για την ιστορια να πω οτι στη μια εκανα copper shielding κ το φαινομενο μειωθηκε αρκετα...δεν εξαφανιστηκε αλλα οκ ζω κ μ αυτο! Slow must go on....!!!!
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αν κ στη παρουσα φαση δε χωραν σοβαρα ποστς στο φορουμ,για την ιστορια να πω οτι στη μια εκανα copper shielding κ το φαινομενο μειωθηκε αρκετα...δεν εξαφανιστηκε αλλα οκ ζω κ μ αυτο! Αχ ατιμα ηλεκτρικα και εγω προσπαθώ να ζησω με το φυσημα που εχει η ηλεκτρακουστική μου.
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αχ ατιμα ηλεκτρικα και εγω προσπαθώ να ζησω με το φυσημα που εχει η ηλεκτρακουστική μου. Κι ο τζόρτζβόκαλ με το φύσιμα στις κόρνες και τα γούφερ του ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Κι ο τζόρτζβόκαλ με το φύσιμα στις κόρνες και τα γούφερ του ... Ο fusion gtr με την μπυρα του ετσι ειναι.
GeorgeVocal Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ο μαικγκιταρ με τον τιμουρ O0
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Άμα είναι επικοινώνησε με τις εταιρίες μεσω emai.Θα γνωρίζουν λογικά.Μη βγάλει το neck pocket κανα ποπ.Εκεί θα τραβάμε τα μαλλιά μας.
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Λες να χε δει τίποτα τέτοιο και να του έπεσαν τα μαλλιά ;
skantzos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 κ στις 2 κ παρουσιαζουν το εξης. αν ειναι και στις 2 το προβλημα τσεκαρε τη γειωση του ενισχυτη και το καλωδιο αν ειναι το ιδιο. Η γειωση του input jack πρέπει να συνδέεται με τη γειωση στο φις. Αν τα παραπάνω ειναι σωστά δοκίμασε σε αλλη πριζα "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
noe13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 αν ειναι και στις 2 το προβλημα τσεκαρε τη γειωση του ενισχυτη και το καλωδιο αν ειναι το ιδιο. Η γειωση του input jack πρέπει να συνδέεται με τη γειωση στο φις. Αν τα παραπάνω ειναι σωστά δοκίμασε σε αλλη πριζα οπως εγραψα με τις 2 καλες κιθαρες δεν ακουγεται τπτ...τεσπα το μειωσα αρκετα το προβλημα κ δεν ακουγεται σχεδον τπτ Slow must go on....!!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 τεσπα το μειωσα αρκετα το προβλημα κ δεν ακουγεται σχεδον τπτ Πες ρε συ το μυστικό και στον Κετσπάγια που ταλαιπωρείται με την δικιά του. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση