Guru npap Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 πολύ ωραίο Μάριε... και η ενορχήστρωση τόσο όσο... υπάρχουν στιγμές που πάει κάτι να μου θυμίσει μελωδικά αλλά τελικά δεν... οπότε μάλλον θετικά λειτουργεί το γεγονός δημιουργώντας μου οικειότητα... η παραγωγή με ωραίες χροιές και "χωροθεσία"... θα προτιμούσα πιο tight τη μπότα και τα συριστικά σου πιο soft αλλά εντάξει... πταίσματα... Μπράβο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό φίλε έχεις τη χροια του Θηβαίου.
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό φίλε έχεις τη χροια του Θηβαίου. Θηβαίος => ο Πλούταρχος του έντεχνου
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Θηβαίος => ο Πλούταρχος του έντεχνου Εσύ τελικά τι θα αγοράσεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
marios f Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 πολύ ωραίο Μάριε... και η ενορχήστρωση τόσο όσο... υπάρχουν στιγμές που πάει κάτι να μου θυμίσει μελωδικά αλλά τελικά δεν... οπότε μάλλον θετικά λειτουργεί το γεγονός δημιουργώντας μου οικειότητα... η παραγωγή με ωραίες χροιές και "χωροθεσία"... θα προτιμούσα πιο tight τη μπότα και τα συριστικά σου πιο soft αλλά εντάξει... πταίσματα... Μπράβο... να σαι καλα φιλε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση