TamTam Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι. Με το αυτι ρε. Μη κατσεις και ψαχνεις στο νετ (αν και οι πιο πολλοι λαθος τη λενε) Και τη σωστη αναστροφη. Άμπαλοι, τι να πεις
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Πάντως παιδιά σοβαρά, όποιοι φιάξετε τέτοιο σχήμα, αδιάφορο ποια τραγούδια και έχετε τα φόντα να σας κυνηγάνε έτσι και ψάχνετε πληκτρά, ρίξτε ένα τηλέφωνο. Μην σας ανησυχεί. Παίζω καλά, ότι θέλετε. Πιστέψτε με. μωρέ καλά παίζεις, το ξέρουμε... στο τρέξιμο τι κάνεις δεν ξέρω... με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 . Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι. Με το αυτι ρε. Μη κατσεις και ψαχνεις στο νετ (αν και οι πιο πολλοι λαθος τη λενε) Και τη σωστη αναστροφη. Το είδα αυτό που έγραψες και αργώ να απαντήσω γιατί ανεβαίνει το σχετικό βίντεο. στεναχωρήθηκα με αυτή την πρόκληση. Δηλάδη δεν το ξέρω και δεν μπορώ? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι. Κάτι sus π@π@ριές κατά λάθος παίζανε. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Κάτι sus π@π@ριές κατά λάθος παίζανε. ;D ;D ;D ;D δεν ειναι sus ρε μινόρε ενδεκάτης είναι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Και τη σωστη αναστροφη. Ποιόν να κάνω? Τον George ή τον John? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Ωραια. Παιξε μου το πρωτο ακκορντο απο αυτο το τραγουδι που εβαλες και προσλαμβανεσαι. LSDminor είναι
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 μωρέ καλά παίζεις, το ξέρουμε... στο τρέξιμο τι κάνεις δεν ξέρω... Πρίν δέκα δεκαπέντε χρόνια μόνο αθλητής του στίβου με έπιανε. Τώρα πάντως τρέχω καλά. Είμαι σχετικά σε καλή φόρμα, πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο. Το καλοκαίρι σε πολύ καλύτερη. Δεν θα με έπιαναν οι μέσοι fan και τώρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Μολις την εχασες τη δουλεια ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση