fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το βίντεο φώναζε για στρατο.... Ούτε κουβέντα (κι ας με λένε Στράτο). ;D Τέλεια η Gibson-ιά με P-90s. Κύριε (με "Κ" κεφαλαίο) LK μου, μ' έφτιαξες άσχημα. Περιμένω. Βάλε και κανένα countdown ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 (βέβαια θα μπορούσες να μου πεις, ότι έγραφε καλύτερα στο φακό....) :P Μπα, και η strat γραφει υπέροχα (στον φακό) ;D Βάλε και κανένα countdown ... Αρμαγεδόν; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Πάλι εσύ; [move]Και αυτά τα Χριστούγεννα;[/move] Έπετειος θα μας γίνεις!! Μου άρεσε Λάκη μου!! www.sonicspace.gr
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Θενκ γιου Mr Κώστας! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση