J's conspiracy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα stands?
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα stands? Βάλε και κανα λινκ να μην τα ψάχνουμε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Βάλε και κανα λινκ να μην τα ψάχνουμε. https://www.thomann.de/gr/zaor_miza_d_stand_grey_oak.htm?ref=search_rslt_Zaor+Miza+D-Stand+grey+%2F+oak_372719_0
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα. Ακριβά τα βρίσκω. Έχω τα (σαφώς πιο φθηνά) auralex monitor pads που προσωπικά με καλύπτουν 100% Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
J's conspiracy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα. Ακριβά τα βρίσκω. Έχω τα (σαφώς πιο φθηνά) auralex monitor pads που προσωπικά με καλύπτουν 100% τα δινει καποιος στις αγγελιες σε εξαιρετικη τιμη .για αυτο ρωταω μηπως τα τσιμπησω
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 τα δινει καποιος στις αγγελιες σε εξαιρετικη τιμη .για αυτο ρωταω μηπως τα τσιμπησω Αν σου κάνουν σε χρώμα , σχέδιο, τιμη......δεν νομιζω να χρειάζεται και πολυ σκέψη. Βάσεις για Monitors είναι, δεν είναι και λαμποργκίνι ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
J's conspiracy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 δεν νομιζω να χρειάζεται και πολυ σκέψη. Βάσεις για Monitors είναι, δεν είναι και λαμποργκίνι ;D ;D ;D ;D ;D ισχυει οντως αυτο;αρα να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω;
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 ισχυει οντως αυτο;αρα να παρω τις πιο φθηνες που θα βρω; Εγώ αυτές τις βάσεις που σου είπα πιο πριν (pads),τις πήρα για 2 λόγους: 1ος, έχω ένα ζευγάρι Monitors πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι, οπότε καταλαβαίνεις ήθελα μια «απομόνωση» να μην έρχεται σε επαφή το ηχείο….με το γυαλί (συντονισμός κ.λ.π). 2ος , έχω ένα άλλο ζευγάρι Monitors, πάνω σε κάποιο άλλο, οπότε για τους ίδιους λόγους , μεσολαβεί ανάμεσά τους το Pad. Δεν είναι κανένα gear, που θα καταλάβεις κάποια ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα σε (1000 $ και σε 100 $), Οπότε , για εμένα , ναι, πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις, το οποίο θα είναι ήδη ακριβό , γι αυτό που είναι *εξαιρώ λόγους εμφάνισης design, που εκει , μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω, αν σου αρέσει. . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
J's conspiracy Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 αρα λοιπον υπαρχουν οι παρακατω επιλογες: α)τα Zaor Miza Deckstop stands β)τα Auralex Acoustics MoPAD που προτεινει ο Lk γ)μολις ειδα οτι υπαρχουν και τα isoacoustics ISO-L8R130 αν μου το επιτρεπει κι ο Lk ,θα ηθελα μια γνωμη παραπανω
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2017 αν μου το επιτρεπει κι ο Lk ,θα ηθελα μια γνωμη παραπανω Ωρε και 1000 γνώμες πάρε, γι' αυτό το βαζουμε εδω , για γνωμες ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση