Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2018 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω αν κάποιος έχει το LP. Εγώ πάντως το έχω και είναι καταπληκτικό. InfluenSir!
j.g.!!! Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Συνηθως αποφευγω ν'ακουσω - και πολυ περισσοτερο να βλεπω ταυτοχρονα - τον Tommy Emmanuel να παιζει γιατι καταρρακωνεται ασχημα η ψυχολογια μου :-[ :-X ??? αλλα μια και εκανα το λαθος, το μοιραζομαι εδω για να μη το κουβαλαω μονος μου τετοιο βαρος... ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Συνηθως αποφευγω ν'ακουσω - και πολυ περισσοτερο να βλεπω ταυτοχρονα - τον Tommy Emmanuel να παιζει γιατι καταρρακωνεται ασχημα η ψυχολογια μου :-[ :-X ??? αλλα μια και εκανα το λαθος, το μοιραζομαι εδω για να μη το κουβαλαω μονος μου τετοιο βαρος... ;D κοίτα... φέτος έχουμε πολλά κουνούπια εδώ που μένω... όσο τον βλέπω έχω φάει ήδη τρία... μέχρι να τελειώσει και κλείσω το στόμα μπορεί και να με έχεις πάρει στο λαιμό σου... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2018 Καποιοι κριτικοι το χαρακτηρισαν ως το filler του αλμπουμ. Οχι δα......
vagelism Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2018 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2018 μαζι με το Passion n warfare κ το Surfing with an Alien ενας απο τους καλυτερους κιθαριστικους δισκους κατ εμε.. τον ξανακουσα προχτες μετα απο χμ..25 σχεδον χρονια..και ακομα εχει την ιδια επιδραση πανω μου. τι ωραιες συνθεσεις κ παιξιμο κανει ο μπαγασας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις