j.g.!!! Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα να δεις τι μου θύμισε ο Ray... all this has happened before and will happen again
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Stranger Things brought me here: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρεσει και μενα ο βασιλιας της blues.Αν και δε λέω όχι και στο βασιλιά της σκόνης.Greek rock music yeah.
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρεσει και μενα ο βασιλιας της blues.Αν και δε λέω όχι και στο βασιλιά της σκόνης.Greek rock music yeah. Σα να λεμε"βασιλιας να 'ναι κι οτι να 'ναι". ;D ;D ;D
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Σα να λεμε"βασιλιας να 'ναι κι οτι να 'ναι". ;D ;D ;D Εμένα μ'αρέσει και αυτό πολυ απο μπλουζοβασιλιά: Κάνουμε και χουμορ
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μ'αρέσει και αυτό πολυ απο μπλουζοβασιλιά: Tι να λεμε,ο ΒΒ γαζωνει παντα και παντου,σου παιρνει τα σπλαχνα. Σκεψου οτι σε ενα απο τα λαιβ του εδω στα μερη μας υπηρχε ανθρωπος-τι ανθρωπος δηλ,ημιθεος-που χτυπουσε το κεφαλι του στη σκηνη. ;D ;D Αληθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις