fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Να σε προσγειώσω τώρα, και να το αφιερώσω σε εσένα και τον gvour ;D Χίλια "ευχαριστώ" αδερφέ μου. Με την σειρά μου να αφιερώσω αυτό σε σένα και τον gvour. :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Χίλια "ευχαριστώ" αδερφέ μου. Με την σειρά μου να αφιερώσω αυτό σε σένα και τον gvour. :-* :-* :-* :-* :-* Θα πιω το ύστατο κρασάκι, θα απολαύσω το άσμα και θα καληνυχτίσω. all this has happened before and will happen again
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Αφιερωμένο στα παλικάρια του νόιζ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Αφιερωμένο στα παλικάρια του νόιζ Άντε, άλλο ένα για τους γέροντες (παλικάρια) του Noiz ;D all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Αν θέλετε "old", πάρτε αυτό ρε παλικάρια και καληνύχτα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2017 Καθυστερημενα,οπως παντα,να σας αφιερωκω την αποκατω κομματαρα και τα φιλια μου. :-*
vagelism Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2017 O John σε ενα περιεργο setting . Απολαυστικος οπως παντα. Νate Smith στα τυμπανα στηνει την γκρουβακλα του αιωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις