Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 To... ξεκατίνιασμα. Και αμέσως μετά ακούστηκε η ιαχή: Πετάξτε έξω τους αλήτες ;D ;D ;D Νομίζω ότι του χρόνου- και προς απογοήτευση του dimsonic- θα πρέπει να υποβαθμίσουμε και άλλο το προϊόν. Φινάλε με paranoid ;D ΥΓ: Και με περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα για καλύτερα εφέ καπνού 8) all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Κάτι κάναμε και στο άλλο στούντιο. Παίξαμε και το stairway to heaven. Χαχαχα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
pericles Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Το αστειο ειναι οτι το Highway star ειναι η πρωτη φορα που το παιζω σε ολη μου την μουσικη πορεια! :( Αλλα οι συμπαικτες με αφνιδιασαν και αναγκαστηκα να το παιξω ,hταν ολο λαθη δικα μου αλλα ειπαμε 8) 8).ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΛΟ ΑΠ'ΕΞΩ .....μας ξεκανε !Το ευχαριστηθηκα ομως γιατι οι παιχτες και η ΦΩΝΗ ηταν εξαιρετοι.Ο ADMIN ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΙΤΣΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ .Το εχει ξαναπει στο LAZY μια φορα σε ενα live του Νεστορα ..διαλεγει τα jams για να μην τακουσει !!ΘΕΟΣ ο yameth!! ;D ;D ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Κι εκεί απά στου Νέστορα το σόλο ... έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός. Όλο το γήπεδο σείστηκε από το .... highway star. ;D ;D ;D ;D Μπράβο σε όλα τα παιδιά. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Καλά... Μεταξύ μας τώρα αυτός ο Νέστορας δεν είπε να αφήσει την κιθάρα κάτω να πιάσει και λάβας άλλος.... με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Καλά... Μεταξύ μας τώρα αυτός ο Νέστορας δεν είπε να αφήσει την κιθάρα κάτω να πιάσει και λάβας άλλος.... Άσε, έπεσε παρακάλι σε άλλους αλλά δεν ήταν σε φόρμα. :-[ :-\ Άλλωστε μετά τον Νέστορα ... ποιός να τολμήσει ... Μόνο ένας την ζήτησε αλλά .... Ο cos_dr. 8) :P >:D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Καλά... Μεταξύ μας τώρα αυτός ο Νέστορας δεν είπε να αφήσει την κιθάρα κάτω να πιάσει και λάβας άλλος.... Την άφηνα (άσε που καμιά δεν ήταν δικιά μου), αλλά δεν την έπαιρνε κανένας. Στο κάτω - κάτω εγώ φταίω που ξέρω τα κομμάτια; InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Γεια σου Νεστορα μπροστάρη....Ασε να λέμε... Σίγουρα το χεις χαλαρά.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση