gvour Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2017 Ωραια τα βιντς κατα τα 3,5/4,γιασαν σε ολους για τα ωραια παιξιματα και-το εχουμε ξαναπει πολλες φορες αλλα δεν πειραζει- τι φωναρα η Εβελινα. Κατα τα λοιπα σφαλτσα,κοιλιες,μουσια και καραφλες αλα Art Garfunkel. ;D ;D ;D Παλι δεν πειραζει,καλα ηταν.
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 καλά βρε παιδιά, ολόκληρο noiz...easy living και Rock steady.... χάθηκε ένα hymn of the seventh galaxy, ένα siberian Khatru.... ένα una paloma bianca βρε αδερφέ... ;D με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 καλά βρε παιδιά, ολόκληρο noiz...easy living και Rock steady.... χάθηκε ένα hymn of the seventh galaxy, ένα siberian Khatru.... ένα una paloma bianca βρε αδερφέ... ;D One step at a time. Από τα 12μετρα στο Easy ... και στους Chic. To κομμάτι του Jonathan King ήταν στη δισκοθήκη του πατέρα μου και από τα πρώτα που είχα μάθει να παίζω, οπότε το έχω. Αν το έχουν οι αοιδοί, δεν γνωρίζω. Όσο για το Siberian (δεν το έχω, δηλ να το παίζω) αλλά σου λέω ότι το Close to the edge είναι ο αγαπημένος μου Yes δίσκος. ;) InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 @dimsonic.Προτεινω στο επομενο Noiz Jam να κατεβεις και να παιξουμε αυτα των Yes ειναι το απωθημενο μου.Αλλα δεν εχω βρει καποιους που να τα ξερουν η να θελουν να τα μαθουν.Μηπως εσυ παιζει να τα εχεις ; ;D ;D
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 πολύ θέλω να κατέβω.... ειλικρινά βασικά πλάκα κάνω, αλλά κατά τα άλλα, σύμφωνα με την "μουσική" διάλεκτο...τα έχω. :-* φυσικά πείτε μου, αν είναι να το κάνουμε, να ρίξω μια επανάληψη...μη γίνουμε και ρεζίλι. 8) με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, το θέμα δεν είναι ποιός θα παίξει κιθάρα, αλλά ποιοι θα παίξουν μπάσο τύμπανα..... με σήμα το μπιφτέκι
pericles Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Αν ειναι αυτος ο προβληματισμος σου μην ανησυχεις (μπασο /τυμπανα ταχουμε / αν οχι 100% θα τα μελετησουμε ) για τα πληκτρα να ανησυχεις 8)
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Εγώ λέω να πρωτοτυπήσουμε. Την επόμενη φορά να παίξουμε ρεμπέτικα. Αλλά με ενισχυτές 100 Watt. ;D ;D ;D ;D
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Αν ειναι αυτος ο προβληματισμος σου μην ανησυχεις (μπασο /τυμπανα ταχουμε / αν οχι 100% θα τα μελετησουμε ) για τα πληκτρα να ανησυχεις 8) τά χετε? το κομμάτι θέλει ρικ .... :P με σήμα το μπιφτέκι
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 OP Administrator Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2017 Noiz Jam17 - Jam no.5 https://www.noiz.gr/index.php?action=gallery;sa=view;id=466 Τελικό jam για την βραδιά με αφιέρωμα στους Deep Purple X2. Nestoras, Terry RosceBeck5, yameth, Periklis, Εβελίνα, gsakketos, Γιάννης Γρηγορίου. To... ξεκατίνιασμα. Είναι κρίμα που δεν έχω βίντεο απο το στούντιο 1 και βλέπουμε μόνο τους ροκάδες του στούντιο 2. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση